sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Vuosaari


Lauantaiaamuna lyhyiden yöunien jälkeen päätimme suunnistaa Vuosaareen hölkälle. Päivä oli aurinkoinen ja lämmin. Kaikesta päätellen Vuosaari-juoksu oli koko perheen kuntoilutapahtuma, ja varsin onnistunut sellainen! Löytyi taikuria, myyntikojua jne.

Alkuverkassa jalat olivat jähmeät, eikä vireystilakaan ollut mitenkään erikoinen. Juoksun reitti oli alustaltaan miellyttävää puistotietä. Vähän niin kuin Helsingin Keskuspuistossa. Sitä oli mukava rallatella. Teimme Plantingin Teemun kanssa matkaa kaksin aina viimeiseen ylämäkeen asti, mikä sijaitsi noin 1.5 kilometriä ennen maalia. Hänellä oli enemmän jerkkua reisissä ja jouduin antautumaan. Vikalla kilsalla reitti mutkitteli paljon ja onnistuin juoksemaan jopa harhaan. No, siinä ei sijat enää ratkennut. Aikaa vaan tuhraantui harmittavasti. Keskivauhti oli tästä huolimatta tämän kesän parasta 3.35. Ihan hyvä treeni siis.

Maalissa nopeimmat saivat muhkeat palkintokassit monine tuotteineen. Osallistumismaksulla olis juoksun lisäksi päässyt vaikka mihin. Jätimme sählyt, huoltamoaamupalat ym. väliin ja kävimme todella hienossa Vuosaaren uimahallissa. Lilluttelun jälkeen stadikalle maaotteluun.

Data: 10.4km=37.13 3.33 / 3.31 / 3.39 / 3.39 / 3.32 / 3.37 / 3.35 / 3.34 / 3.38 / 3.40 / 1.10(3.21-vauhtia)

2 kommenttia:

Mats kirjoitti...

Ai ai... Mahtava Lomppo otatus.

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas. Enhän minä tunnistanut yhtään, kenen kanssa juoksin. Kiitos hyvästä kisasta vielä tätäkin kautta! Tällaiset kisat on mukavia, kun ei tarvi yksin raastaa. Sama oli jatko-ohjelmakin näemmä. Mekin uitiin Vuosaaressa ja Ruotsi-otteluun suunnistin sen jälkeen.