About


Briefly in English: This is a Finnish distance running blog hoping to boost the profile of Finnish runners. I'm also a keen runner myself. In addition, I'm a freelance photographer and journalist open to opportunities to do any running related business to keep our sport alive and kicking. Feel free to contact me.

'Athletes Make Friends All Over The World' 

email. jarno.maimonen(at)rokki.net
gsm. +358 (0) 50 3877 076

 
Valittu Laakson Lompottajien toimesta Vuoden 2010 Urheilukulttuuriteoksi!
 
Kutsuttu myös kansalaismediaksi.
 
Kiitos!Mikä ihme tämä on?

- Tässä blogissa höpisen omiani sekä kerron harjoittelustani (silloin kun olen juoksukunnossa) ja muista itseäni kiinnostavista asioista. Lähinnä kuitenkin pidättäydyn rakkaassa jo elämäntavaksi muodostuneessa harrastuksessani, kestävyysjuoksussa. Vilpitön tarkoitus on myös edistää omalta osaltani suomalaista kestävyysjuoksua.

Miksi jonkun tietyn kilpailun tuloksia ei ole mainittu blogissa?

- Useimmiten tällaisessa tapauksessa tulokset ovat jo jossain muualla helposti saatavilla, joten mitäpä niitä turhaan toistamaan. Julkaisen raportteja ja tuloksia tapahtumista, jotka itseäni kiinnostavat, ja joita ei ehkä ole muualla jo tarpeeksi noteerattu. Toivon lukijan myös muistavan että tämä on ns. yksityinen blogi, eikä mikään virallinen tietotoimisto. Vaikka harteilleni on sovitettu kansalaismedian viittaa, en ota siitä paineita vaan pidän sitä kunnianosoituksena. Kiitos!

Miksi löydän esim. kotimaisten urheiljoiden ulkomailla tekemiä tuloksia tuoreeltaan täältä, mutta en Suomen Urheiluliiton sivuilta? Eikö SUL:n tulospalvelu pitäisi ulkoistaa mogulin blogille?

- Pitää muistaa, että SUL:n työntekijöillä on vastuullaan koko yleisurheilun kenttä. Mogulin blogi keskittyy vain kestävyysjuoksuun, mikä on varsin kapea mutta äärimmäisen kiinnostava sarka. Onkin ymmärrettävää, ettei SUL:ssa huomata kaikkien kotimaisten atleettien edesottamuksia. Voihan se olla myös, niin hassulta kuin se kuulostaakin, että SUL:lta puuttuu kosketus ns. kentälle? Jälkimmäiseen kysymykseen vastaan, että mogulin blogi on mulle mieluisa harrastus ja sellaisena sen haluan myös pitää. Toki varteenotettavia tarjouksia otetaan vastaan :)

Miksi et vastaa kaikkiin kommentteihin?

- Pyrin vastaamaan ainakin kaikkiin niihin kommentteihin, jotka on allekirjoitettu. Kommentteja en ole vielä tähän päivään mennessä sensuroinut, ja toivon ettei siihen tarvitse koskaan edes mennä. Luottoa siis löytyy ihmisiin. Nimettömiä kommentteja voi edelleen jättää, mutta niihin vastaamisessa minulla on yhtä korkea kynnys kuin kommentin jättäjällä allekirjoittamisessa.

Miten ottamiasi valokuvia saa käyttää?

- Kuvien ei-kaupallinen käyttö on sallittua. Valokuvia voi siis ladata omaan käyttöön. Kuvia voit myös käyttää omilla sivuillasi/kuvagallerioissasi, kunhan ilmoitat kuvan yhteydessä valokuvaajan nimen. Kaikesta kaupallisesta käytöstä pitää sopia etukäteen valokuvaajan kanssa.

Kaikki valokuvan tekijänoikeudet säilyvät tekijänoikeuslain 49a §:n mukaan valokuvaajalla. Kaikki tiedustelut ja yhteydenotot koskien kuvien käyttöoikeuksia pyydän lähettämään osoitteeseen jarno.maimonen(ät)rokki.net