lauantai 25. lokakuuta 2008

R5


Kuva-arvoitus: mitä tässä tapahtuu? Kuva: Jaana Karra

Tampereen Juoksijoiden testijuoksu R5 juostiin tänään Tampereen Rauhaniemessä. Vire oli toista maata kuin viikko sitten Teivossa, jolloin köhin keuhkonpalasia vielä puoli tuntia maaliin raahautumisen jälkeen. Nyt selvisin parilla kurkkua avaavalla kröhäisyllä :)

Pinkaistiin Karran Tommin kanssa muilta karkuun heti ensimmäisellä kilometrillä, joka kesti kellon mukaan 3.16. Puolimatkan krouviin saavuimme ajassa 8.33. Sitten Tommi kyllästyi hiipuvaan vauhtiin ja karkasi meitsiltä. Vaikka paluumatkalla olikin myötäinen puhuri apuna, hyytyi vauhti noin kymmenellä sekunnilla. Loppuaikani oli siis 17.15. Eiku reeniä lissää...

Tulokset

Jarkko oli 12. ja Aki 13. MIAA:n mestaruusmaastoissa. Tulokset

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

löytyykö jostain tajun tuloksia..?

moguli kirjoitti...

Enpä tiedä. Lieneekö maalikamera mennyt rikki, tuloksista jätetty protesti vai onkohan tuuli heittänyt tulosliuskan Näsijärveen, kun ei ole virallisia aikoja mullekaan vielä tullut :) Eiköhän ne sieltä ilmaannu. Kärsivällisyyttä ihmiset, kärsivällisyyttä :)

jaha kirjoitti...

Yleensähän tulokset on ilmestyneet melekein jo edellisenä päivänä tai ainakin suhteellisen pian heti kisan jälkeen.
Ettei vaan ajanottopäällikkö ole lähtenyt suoraan kisapaikalta tekemään omaa "normaalia" viikonloppupyöräilyänsä ja innostunut viipymään tällä kertaa vielä hiukan pidempäänkin.

Anonyymi kirjoitti...

pojilta tippus sentin kolikko maahan, vai ??

Anonyymi kirjoitti...

päälle puoli minsaa pois viikossa.
Minkäsmoista reeniä on heitetty viime aikoina ilmeisesti ihan hyvää vaiko?

pete kirjoitti...

Kun jalka on kipee, ei kynäkään luista. Teki kipeetä kattella kun muilla oli kivaa, pienen miehen hiljainen protesti oli tulosten viivästäminen...

moguli kirjoitti...

Normiviikko alla. Yksi alamäki-VL, R5 ja pitkä. Muuten kevyttä. Määrä 85km. Ei sen ihmeempää. Puolen minsan parannuksesta edellisviikon vitoseen laitan puolet reitin ja toisen puolen terveyden piikkiin.

Petelle tsemiä kipeän tassun kanssa!