lauantai 1. tammikuuta 2011

Eurajoki


Tänään ajoimme ensin Porrii ja sieltä Uudenvuodenjuoksuun Eurajoelle. Ennakkoon ajattelin yltäväni noin 3.30 keskivauhtiin, ja siihen se loppujen lopuksi meni, vaikka yksin sain töitä tehdä... Voitte siis sangen nokkelina päätellä, että tänä vuonna taso oli sen verta heikko, että tuokin riitti voittoon :)

Lähdin aika rivakasti liikkeelle, koska lähtösuoran jälkeen on pari tiukempaa mutkaa ja tilaa niukalti. Oli siis varmistettava hyvät jatkoasetelmat. Lyhyemmän matkan ylivoimaisesti voittanut Tommi Sundell karkasi meiltä muilta välittömästi. Ekan kilsan jälkeen Tommista ei ollut muita havaintoja kuin loittonevan poliisiauton (johtoauto) välkkyvät hälytysvilkut horisontissa. Muutama lyhyemmän matkan juokseva kaveri spedeili hetken Tommin ja mun välissä, mutta ohitin heistä viimeisimmän kahden kilsan täytyttyä.

Ekan kiekan jälkeen sainkin lasketella poliisiauton perässä ylhäisessä yksinäisyydessä. Ohiajavasta autosta huikattiin, että seuraava kilpailija tulee kilsan jäljessä. Saattoihan se olla, että suurin puristus lakkasi siinä vaiheessa. Maaliin saavuin ajassa 31.26, mikä on mun heikoin aika Eurajoella evö. Taisipa se olla myös kaikkien aikojen huonoin voittoaikakin. No, eisevväliä. Voittokiulu kainaloon ja kotia kohti.

Alusta oli talvikeliksi pitävä. Juoksin Nike LunarFly -tossuilla, ja pitoa piisas ainakin kevyen liikenteen väylillä. Ajoradalla askel toki suti pöperöisimmillä paikoilla, jolloin voimaa meni hukkaan. Olen muutenkin aika onneton lumessa juoksija.

Pakkasta oli -2 astetta. Otti se sen verran henkeen, että kurkku on nyt romuna.

Dataa: 3.22/3.29/3.33/3.36/3.31/3.33/3.38/3.39/(3.26 arvio). Syke laukkasi keskimäärin 175 bpm.

Eurajoen Uudenvuodenjuoksun tulokset

Crevillenten Uudenvuodenjuoksun tulokset

San Silvestre Vallecanan tulokset

Hakunilan Uudenvuodenjuoksun tulokset

Teivon Uudenvuodenjuoksun tulokset

Teppo Syrjälä pinkoi reittiennätykseen Maaningalla

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jotain häikkää SS:n uudenvuoden juoksun tuloksissa! Sen mukaan Huru on tullut maaliin!?

Huru-fani / Kangasala

gnothi seauton kirjoitti...

Onnittelut voitosta!
-gs

moguli kirjoitti...

Kiitos!