torstai 16. heinäkuuta 2009

Pm-kisojen 1. päivä

Hämeen piirinmestaruuskisat käydään kauniilla, mutta tunnetusti tuulisella Ikaalisten urheilukentällä. Kisojen järjestelyjen sujuessa mallikkaasti tuuli osoittautui juoksijoiden kannalta kisojen ainoaksi riesaksi. Tuulella on myös puolensa. Kiekonheittäjiä varten suunnitellulla kentällä nähtiin uusi kauden kotimainen kärkitulos, kun Tanja Komulainen kiskaisi limpun 56.82 metrin päähän kiekkoringistä.

Janne Ukonmaanaho sooloili uuteen ennätykseen 8.55,82!

Tommi Karra juoksi vitosen voittoon. Vorssan pikkumies tyylitteli toiseksi.
Kuvat: Terhi

Ikinuori Seppo Kykkänen tsemppasi viime viikonlopun veteraanien SM-kisaurakan jälkeenkin vitosen kolmoseksi.Oma juoksuni tuntui yhtä pahalta, miltä näytti. Anna-Mari Määttänen johdatti Forssan Salamat kolmoisvoittoon naisten vitosella.
Naisten kasille osallistui vain kolme juoksijaa.
Miesten kasin nopein oli Hämeenlinnan Juhani Mikkola.Huru ylittää.

Juoksin 5000m aikaan 16.47,33. Mitäpä tuohon voi enää sanoa? Eipä juuri mitään. Syvissä vesissä uidaan. Reilun viikon vaivannut alavire vain jatkuu. Vaikka kakkosporukan (Heittola, Kykkänen ja mä) alkuvauhti vitosella oli minulle varsin sopiva, niin jostain syystä juoksuni muuttui tarpomiseksi hieman ennen puoltamatkaa. Maaliin tultiin, kun kuuppa ei anna periksi keskeyttää.

Syytä keskikesän matalapaineeseen en ole hoksannut. Hörppäsikö jossain vaiheessa laidan yli, vai enkö vain ole ulkoillut tarpeeksi. Epäilen jälkimmäistä. Tänään sitten kyyristyn tonnifemman viivalle maksimoimaan itseni kuritusta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Veteliks Huru kaikki esteet tasaloikalla?? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Rispektit
ja kunnioitus hikinauhasta...
Itekin käyttäisin samanmoista kansanperinteen vuoksi ainakin ratakympillä!

Vartti Money

moguli kirjoitti...

Hikinauha kiristää sopivasti päätä ja on vilposampi kuin pipo. Hauskasti retro myös :D