sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Heikin hölkkä

Tänään juostiin perinteinen Heikin hölkkä Porissa. Ennen lähtölaukausta pidettiin hiljainen hetki äskettäin poismenneen Porin Kuntoilijoiden aktiivijäsenen Jukka Viitasen muistoksi.

Itse kisan voitti 44-vuotias Jouko Mahlamäki vahvalla loppuvedolla. Toivolan Pekka on aloitellut uutta harjoituskautta, eikä meno ollut tänään sitä herkintä. Tuloksena oli toinen sija ja yleisen sarjan voitto. Näillä molemmilla edellä mainitulla kavereilla oli kaksi kiinnitystä kiertopalkintoon, joka matkasi nyt siis lopullisesti Huittisiin.

Itsellä oli joku ihmeen käsijarru päällä, enkä päässyt missään vaiheessa vauhtiin. Olin kokonaiskisan neljäs hieman Juha Kesti-Heliaa perässä. Mittasin Polarin GPS:lla matkaksi 9750 metriä. Koitan pykätä huomenna videon Terhin kuvaamasta materiaalista :)

3. Tiina Salmi KyrPonsi 45.44 +2.48

Samuel Wanjiru voitti Chicagon maratonin reittiennätyksellä 2.05:41 (puolikas 62:01). Naisten kisan voitti uransa toisen maratonin juossut Venäjän Liliya Shobukhova ajalla 2.25:56 ennen Saksan Irina Mikitenkoa 2.26:31. Mårten Boström juoksi kauden kotimaisen kärkiajan 2.19:12. Tulokset