perjantai 15. joulukuuta 2006

Nynny

Olin nynny ja jätin eilen lenkin kolmeen kilsaan. Edessä paluu korvaavien pariin.



SUL julkisti viimein seurasiirrot ensi vuodelle. Teivo menettää ainakin kaksi loistojyrää; Junan ja Yykoon. Kestonaisissa on myös havaittavissa pientä ryhmittymistä Turun suuntaan.

Ämerikkalaisen maratonlegenda Alberto Salazarin valmentama, juuri 20-vuotta täyttänyt, Galen Rupp voitti sateisen Zatopek 10000m juniorille kelpo ajalla 28.28:18 eilen Melbournessa.

Qatarin juoksijoiden päävalmentaja Renato Canova kommentoi äskettäin päättyneitä Aasian kisoja letsrun.comissa.

Hesan MM-maralla 12. juossut Valko-Venäjän Halina Karnatsevich kärys anabolisista steroideista?!?

3 kommenttia:

Jorma "Jomppe" Ronkainen kirjoitti...

Jos tämä merkitsee sitä että jalka on kipeä niin toistan aiemman ohjeen - malttia.

-gs, kuusi viikkoa korvaavia ja viime sunnuntaina eka juoksulenkki, nyt jalka kunnossa :)

moguli kirjoitti...

Jep, pientä takapakkia.. Maltilla ny (pakostakin) etiäpäin. Hyvä että sait kintun kuntoon GS, se on eri meininki ku kipeellä tassulla kituuttaminen, be happy!

Jorma "Jomppe" Ronkainen kirjoitti...

Kuntopyörä mäkiohjelmineen oli ahkerassa käytössä (ja pysyy ohjelmassa jatkossakin) ja nyt tuntuu että juoksuun tuli sitä kautta uutta rytmiä. Pose-tekniikan ideoita koetan myös soveltaa ja tuntuu kuin olisi kokonaan uuden lajin löytänyt. Tämäniltaisella lenkillä vedetyt pari nopeampaa vetoa tuntuivat todella hyviltä. Juoksen nyt nopeammalla frekvenssillä kuin ennen ja ensituntuma lupaa hyvää ensi kaudelle. Tuntuupa jopa siltä, että pakollinen juoksutauko oli hyödyksi kun tuli sen myötä mietittyä omaa juoksutekniikkaa uudestaan ja oikeastaan ensimmäistä kertaa.

-gs