perjantai 20. huhtikuuta 2007

Mestaruuksia jaossa

Urheilevan maailman katseet kääntyvät tänä viikonloppuna Lontooseen, joten mekin sitten rykästään sinne tänäpä tosta takapihalta. Huomenna olis tarkoitus tsekata Lontoon maratonin mediakeskus Tower-hotellissa ja maraton-expo ExCeL:ssa. Sunnuntaina sitten ite päätapahtuma aitiopaikalta. Maran jälkeen poiketaan Terhin entisellä opiskelupaikkakunnalla Eastbournessa. Toivottavasti jalka kestää sen verran että pääsee nummille hölköttelemään Steve Ovettin jalanjälkiä..



SM-maantiejuoksut kisataan myös viikonloppuna Suolahdessa.

Miesten kulta ojennetaan mitä todennäköisimmin Jussi Utriaiselle. Kiivasta vastusta tarjoavat Erojärvi ja mahdollisesti viivalle kyyristyvät Wannas ja Hellsten. Keniasta kantautuneiden huhujen mukaan Obed Kipkurui olis jopa mitalivireessä, se nähdään sunnuntaina. Terävimmän kärjen takana on mielenkiintoista nähdä mihin kestokuntoon ovat talven mittaan itsensä kehittäneet Savolainen, Karra, P. Huhtala, Juha Puttonen sekä pohjoisen miehet Rautio ja superveteraani Peura.

Naisten puolikkaalla kärjessä jyräävät Niemelä, Jantunen ja Söderström. Mitaleille ovat heidän lisäksi tyrkyllä Kullberg, Loukkola ja Jänkä.

19-sarjassa Teivon Timo Solmulalla on potentiaalia mitaleille, tsemiä!

Ilmoittautuneet



Tommy Ekblom: Huipulle voi päästä vain tuntemalla oman kehonsa (www.slu.fi)

”Vuoden 2005 jälkeen meidän oli pakko muuttaa harjoittelua, koska Jukka ei pysynyt terveenä niillä metodeilla, joita aiemmin käytettiin.”



Lars Johansson

Matin kotisivut

Ei kommentteja: