sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Esi-TC ja Wiha juostu

Elämä on välillä yhtä juoksua. Lauantaiaamuna kipaisin nopsasti aamulenkin ennen Esi-TC:n järjestämispuuhia. Kisa saatiin vietyä läpi puhtain paperein ja siivouksen jälkeen pitikin kiiruhtaa Pirkka-hallille Wihan Kilometrejä seuraamaan. Olihan Vaitsa kerran satasen kimpussa...

Esi-TC houkutteli 33 juoksijaa
Martti Siikaluoma oli ylivoimainen ykkönen virallisesti mitatulla 5 kilometrillä (15.40)
Markus ja Tommi kirivät
Lasten ja nuorten sarjoihin osallistui kuusi juoksijaa

Wihassa olikin iltapäivällä kisat jo hyvässä vauhdissa. Vaitsa oli kyl jo keskeyttänyt kun saavuimme paikalle. Tais olla vika ultrayritys? Wihasta kotiin ja taas lenkille. Iltapalan jälkeen vielä kirjalliset raportit Teivoon ja Hevoskuuriin. Sunnuntaiaamuna odotti pitkä lenkki...

Tapio Talvitie tankkaa
Wihassa oli hyvä meininki
Joku näistä on kuulemma Hatapa
Ovaskainen alitti satasella yhdeksän tuntia!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Onkos tuo TC-reitti ollut aina virallisesti mitattu, vai lieneekö mitattu hiljakkoin uusiksi. Tarkoitan, että onko matka muuttunut perinteisestä, ja jos niin pitenikö vai lyhenikö... Kiitos ja anteeksi. ;)

t. TC-cupiin paluuta suunnitteleva E-Suomesta

moguli kirjoitti...

TC:n reitti on mitattu aikojen saatossa moneenkin kertaan eri henkilöiden toimesta. Kesällä sen teki myös virallinen mittaaja kaikkien taiteen sääntöjen mukaan (pöytäkirjat löytyy).

Todettiin jälleen kerran alkuperäisen reitin olevan tasan 5000 metriä. Ei siis tullut tarvetta muuttaa reitin alku- tai kääntöpistettä mihinkään suuntaan. Nythän siihen kevyen liikenteen väylällä on vielä vedetty uusi pinta, joten nopee on! Tervetuloa mukaan testaamaan kuntoa!