sunnuntai 28. lokakuuta 2007

Maratoonia..

Maarianhaminassa Janne Holmén juoksi nykyisen reitin ennätykseksi 2.23:51 (Jukka Toivola on juossut Maarianhaminassa 2.17:07 1979 mutta baana on kait sittemmin muuttunut tai ainakin tarkistusmitattu?). Arska sitkeili 2.55:39. tulokset

Holmén taivaltaa tuttua tietä

Frankfurtissa Wilfred Kigen kellotti voittoajakseen 2.07:58. Norjan Henrik Sandstad oli 23. ajalla 2.20:58. Barcelonan olympialaisten vitosen voittaja Dieter Baumann hölkkäili 2.30:00. Parhaana suomalaisena Frankessa juoksi Vaajakosken Marko Partanen 2.32:45 sijoittuen 45. Sijalla 51. maaliin juoksi Kälviän Juho Pirkola 2.34:00. Rovaniemen Veli-Heikki Koivu oli 60. ajalla 2.36:00. Pertti "Pylvis" Pylvänäinen jyräsi 2.40:55, Vesalan Juza 2.43:31 ja Olavi Peura 2.48:48 (WMA 2.19:23), hyvä!

Naisissa voiton vei isäntämaan Melanie Kraus 2.28:56. Norjan Kirsten Melkevik-Otterbu oli kolmas 2.29:12. Hallitseva Euroopan mestari, Saksan Ulrike Maisch oli maalissa kuudes 2.32:41. Johanna Kykyri juoksi debyyttimarallaan loistavan ajan 2.48:00, millä hän sijoittuu Suomen tilastossa toiselle sijalle tänä vuonna. tulokset

Nairobin maratonin voitti Kenian John Njoroge Thuita ajalla 2:15:50. Naisten sarjan nopein oli niinikään isäntämaan Rose Chesire Jepkosgei 2:44:14. GROE-sarjaan osallistujista Suomen Maija Oravamäki saapui maaliin neljäntenä (naisten kokonaiskisan kahdeksantena) ajassa 2.57:43. Keniasta kantautuneiden tietojen mukaan kisa oli sujunut ihan hyvin :) tulokset