perjantai 18. tammikuuta 2008

Dubai



Haile juoksi Dubain maralla kaikkien aikojen toiseksi nopeimman ajan 2.04:53, mikä on pari sekkaa kovempi kuin Paul Tergatin 2003 Berliinissä juoksema silloinen ME ja jää Hailen omissa nimissään olevasta ME:stä vaivaiset 27 sekuntia. Hailen eka puolikas kului ME-juoksua liukkaammin ajassa 1.01:27 (ensimmäinen kymppi huikeasti 28:38), mutta jälkimmäinen puolisko kesti sen puolisen minsaa liikaa 1.03:26. (Sääolosuhteet: 54F = 12C ja heikkoa itätuulta 6mph)

Naisten kisan voitti Berhane Adere ajalla 2.22:40, millä pankkitilille siunaantuu 250 000 taalaa, kuten Gebrellekin. Bezunesh Bekele juoksi toiseksi loistavalla debyyttiajalla 2.23:09. Lornah Kiplagat keskeytti pitkään vaivanneen pohjevamman vuoksi.

Letsrun.comin threadi, jossa mukana kommentoimassa oli myös aina niin mukava ja rempseä seuramies Hendrik Ramaala :)

IAAF:n juttu ja tuloksia

3 kommenttia:

Jorma "Jomppe" Ronkainen kirjoitti...

Hieno juoksu Gebreltä taas kerran! 35 km saakka ME-vauhdissa... Kyllä se kaksnollakolmonen sieltä vielä tulee - ehkä vielä tämän vuoden aikana?

-gs

moguli kirjoitti...

Jaa, tiedä sitten mitä hänellä on ohjelmassa Pekingin maran lisäksi? Huikea "aikakoe-juoksu" kerta kaikkiaan. Varsinkin kun ei siellä hirveästi ollut yleisöä kannustamassa toisin kuin yleensä suurkaupunkien maratoneilla.

Jorma "Jomppe" Ronkainen kirjoitti...

Ai niin, Peking elokuussa... ehkä loppuvuodesta vielä ehtisi (esim. New York?)... jos vain nälkää riittää olympialaisten jälkeen.

-gs