maanantai 8. joulukuuta 2008

Terveenä

...ainakin melkein :) Viime viikko meni lentsun kourissa. Kolme päivää olin juoksematta ja tiestölle pääsin vasta loppuviikosta. Räkää huilaa kärsästä vieläkin sen verran, etten ole mitää kovempaa kehdannut tehdä. Kaipa sitä toipuu Verden ja Hamarin kiusaksi Teivo cupiin...

Viikonloppuna kävin läpi viime kevään MM-maastoissa ottamiamme kuvia ja kyhäsin pienin ponnistuksin valokuvakirjan. Saapa nähdä millainen tuo on painettuna. Kuvien lataukseen palvelimelle meni ainakin pari tuntia... No, siinä samalla tuli laitettua niitä (123 fotoo) tuonne Picasaankin. Muistuipa taas mieleen, miten upea tuo Edinburghin kevätretki olikaan.

WCCC Edinburgh 2008



Maija Oravamäen Team Finland oli Portugalin seikkailukisassa lopulta vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen kolmas. Näin lajiin vihkiytymättömän silmin, kaiken kaikkiaan outo kisa. Nopein joukkue ei ollutkaan paras, säännöt muuttuivat kesken kisan jne. Pääasia, että paikka ensi vuoden MM-kisoihin on nyt saavutettu. Onnea!

1 kommentti:

jaha kirjoitti...

Jaa, että kiusaks.
Tuskinpa noin olemattomalla taudilla susta on vielä mua haastamaan. Taitaa vaatia sun tapauksessa muutaman kuukauden poissaolon tiestöltä.