sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Jouluja!


Tänään on vuoden lyhin päivä eli talvipäivänseisaus. Yllätyksekseni päivä ei ollutkaan vuoden pimeimpiä. Ainakaan verrattuna joihinkin kuluneen viikon päiviin, jolloin auringonvaloa ei pilkahtanut nimeksikään. Tähän päivään valoa toi myös lenkkiseura. Viikon pitkä sujahti kuin siivillä, kun kuusi juoksijaa kiersi ympäri hiljaista kylää reilut parikymppiä.

Maa täällä Nokialla on tällä hetkellä musta. Yöllä satanutta lunta on vielä hieman jäljellä takapihan pensaiden välissä, kuten yo. kuvasta näkyy, mutta eiköhän toikin sula iltaan mennessä pois. Joulun aikaan lumi tietenkin kuuluisi, mutta eipä tuo sula alusta minua haittaa, päinvastoin. Ja kun alkaa tuo päiväkin pikku hiljaa pitenemään, niin kukapa sitä lunta enää valoisuudenkaan vuoksi kaipaa... Ai niin, olihan se joulu musta viime vuonnakin. No, jollei ny toivoteta valkeaa, niin ainakin Rauhallista Joulua itse kullekin!

Viime viikkojen ulkoilut:

ma: 10km + puntti
ti: ap. 5km ip. 12km sis. 2 x (2' veto + 3-4km VL)
ke: 19km, töistä kotiin lumipöperössä.
to: 12.5km
pe: 7km VRVL
la: 15km, sis. Teivo cup 5km 18.07, liukasta.
su: ap. 20km ip. puntti

ma: ap. 5km ip. hieronta
ti: ap. 5km ip. 12km VRVL
ke: ap. 5km ip. 14km sis. 6km kiihtyvä 3.55->3.25 + 3x2' veto
to: 12.5km, liukasta. Ylöjärven teitä ei pidetä kunnossa ollenkaan...
pe: 12km VRVL
la: ap. 5km ip. 15km sis. 25' TV-kova ~3.32 vauhtia.
su: ap. 26km ip. puntti

Oravamäen laji vaihtui lennosta
Kuin taivasta suutelisi
No sign of finish line for Haile Gebrselassie
Dean Macey: ‘Fourth in the Olympics hurt, but retirement is like a death in the family’

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missäs oot juossu noi tv-kovat ja muut alle 4 minsan vauhtiset. Ihanko ulkoa oot löytäny sopivan alustan. Nim. alustat vaihtelee, liukkaus on ikuista. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa vaan pohjoseen etsimään valkoista joulua. Tänä vuonna on mahdollista sellainen jopa nähdä, viime vuosihan meni mustissa täälläkin. Loskaa on nytkin, mutta aiemmin tullutta lunta vielä sen verran ettei se ehkä ehdi sulaa ihan pois kun kohta taas pitäis jo alkaa pakastumaan sään täälläkin. Niin ja ajakaa varovasti sitten huomenna!

moguli kirjoitti...

Nyt täytyy kyllä hehkuttaa Nokian teiden kunnossapitoa. Täällä baanat aurataan ja hiekoitetaan. Ainakin toistaiseksi näin on ollut ja pitoa on löytynyt näihin hieman reippaampiinkin vauhteihin. Tiedä sitten koska budjetit paukkuu tai tulee kunnon myteröö jne.

Jep, koitetaan ajella iisisti.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät ja valkeat joulut!
Juoksunälkäistä vuotta 2009!

o.p

moguli kirjoitti...

Kiitos Olli! Lunta piisas Ranuan Simojärvellä. Tuli siis vietettyä valkea joulu vaihteeksi.

Tsemppiä ja voimia sulle sen jalan kanssa! Taisteluahan tuo kuntoutus on, mutta eiköhän se kinttu aikanaan tule kuntoon. Toivon sydämestäni näin! Onnellista Uutta Vuotta sinne Napapiirille!