perjantai 31. heinäkuuta 2009

Kalevan kisojen 1. päivä

Kalevalaisten eka päivä käytiin sateisella Leppävaaran urheilukentällä. Yleisöä oli paikan päällä aika vähän, ja tunnelma oli vaisuhko. Ihmekös tuo, kun vettä tuli välillä kuin aisaa... Kilpailut sen sijaan olivat upeita ja mestaruudet ansaittuja. Tarkempaa raporttia kisoista Jarin lehdessä, ja tuolta löytyvät tulokset.


Jarkko Kinnunen käveli 20 kilometrin ylivoimaiseen voittoon ajalla 1.27.30. Maalissa kävely jatkui samaa höökiä suoraan ensiaputelttaan... Verinäytteenantoon...
Miesten kympin ensimmäisiä kierroksia. Kärjessä Miika Takala ja Matti Räsänen.
Lewis Korir kiisi voittoon ajalla 28.46,68. Maalissa mies oli vaitonainen, mutta tyytyväinen. Aika on ihan hyvä, mutta voitto oli tänään päätavoite. Sade ei myöskään miestä haitannut.
Matti Räsänen otti hopeaa ajalla 29.03,73.
Jussi Utriainen täydensi palkintokaappiaan SM-pronssilla. Annemari Sandell-Hyvärinen lähti heti lähtölaukauksesta omille teilleen. Annugan voittoaika 16.11,61 on kauden kotimainen kärkiaika. Forssan Salamien naiset vauhdissa.
Teivon Marjo Niittynen paransi myös omaa ennätystään aikaan 17.42,07. Vasemmalla juokseva vasta 15-vuotias Saara Nikander sijoittui kahdeksanneksi ajalla 17.36,84.
Joonas Harjamäki heitti vesiesteellä voltin ja kuperkeikan. Toissavuotinen mestaruus sai jatkoa ajalla 8.48,81.Konkarit jyrää.
Janne Ukonmaanaho paransi myös enariaan aikaan 8.49,58.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei näytä Utriaisen lapaan piikkari sopivan edelleenkään radalla.

Edes liukkaammalla kelillä...

Kaukoputkimies