sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Video Kankaanpäästä


Terhi kuvasi, ja Jarno juoksi ja editoi :)

13 kommenttia:

Runner kirjoitti...

Ei maralla pysähdytä syömään Moguli per...jos äijä treenaa niin sit hoidetaan myös toi huolto ettei sekuntteja hupene turhaan. Taas nous verenpaine :)

moguli kirjoitti...

Mitäää?!? Älä ny väitä et menit noin wanhaan jekkuun...

Atte kirjoitti...

Ahaa, täytyy siis jatkossa suhtautua videoihin varauksella :) Lavastuksia voi olla missä kohtaa tahansa - juoksitko itse maratonin vai oliko siinäki stunt-mies?

Onnittelut vielä 10.10.10. Onko häämatkaa suunniteltu?

moguli kirjoitti...

Kiitos Atte!

Ainahan niihin videoihin on jotain pientä jäynää piilotettu... Tästäkin jätettiin yks pillimehukohtaus pois, kun sen teko oli jo liiankin hauskaa (ja tuskaisaa, kun se kuvattiin maran jälkeen sunnuntaina...) :)

Jokaisen metrin olen ite juostu. Kysy vaikka mun pohkeilta.

Sanna kirjoitti...

Mää tipuin tuolilta, kun pysähdyit syömään banaania :D! Kiitos hyvistä nauruista.

Hyvää palautumista!

Anonyymi kirjoitti...

Haha! Kaikkien aikojen jekku. Ensin jo luulin, että Moguli juoksi oikeesti maran. Lisää näitä!

FC Länsikinkku

Runner kirjoitti...

Ei susta koskaan tiedä :) Nykynuorio oin niin kummallista. No hyvä näin, pitäs varmaan oikeesti tulla sulle jänikseksi tsekkaa kuis toimit :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkein kovin maratoonari oli tuulipuvussa reitin varrella!!! Täällä nostellaan hattua sille tummapukuisele kaverille! Otti muutaman kisavauhtisen askeleenkin... ,)

70-luvulla osattiin

moguli kirjoitti...

Kumman helpolla jäynä meni läpi, vaikka mää KUORIN sitä banaaniakin niin hitaasti... :) Hmmm... Tarkoitus olikin pysäyttää katsoja pohtimaan, että onko moinen spedeily mahdollista.

Joo, huolto oli hyvis käsis, kun isä (maraton 40-vuotiaana 2.19) oli puikoissa. Ilman Terhin ja Pertin kannustusta loppumatka olisi ollut paljon raskaampi.

Kiinni veti Pete. Paas varaten Berliinin matkaa ensi syksyksi :)

Z kirjoitti...

Joo, samaa mieltä Peten kanssa. Maratonammattimaisuuteen kuuluu, että juominen ja geelien syöminen hoidetaan täydessä vauhdissa. Tämä täysi vauhti määräytyy tietenkin kunkin tason mukaan. Jotkut juovat ja syövät 2.55 / km-vauhdissa, jotkut 4.00-vauhdissa, mutta tärkeintä on että vauhtia ei juurikaan hidasteta juoma-asemien kohdalla, eikä varsinkaan pysähdytä Aivan sama, vaikka kisassa olisi 40 000 juoksijaa. Sitten vaan pullot merkastaan niin hyvin, että ne näkee viimeistään 50m ennen juomapöytää ja varustetaan ne niin, että ne on mahdollista ottaa pöydältä100 prosenttisessa maratonvauhdissa.

ForrestG kirjoitti...

Odotin kyllä Idoli R:n naukuvan varustuksesta ennenmin kuin banaanista. Ainakin jokainen kerta muistaa mainita, ettei trikoot ole kilpailuvaruste.

moguli kirjoitti...

Mä luulen, että Runneri järkyttyi tuosta banaanin popsimisesta sen verran että trikoot unohtuivat. Sehän on leikkuuoperaation jälkeen paastonnut ittensä Spikin mittoihin, joten ihmekös tuo jos ruualla leikkiminen nostaa verenpainetta :)

Runner kirjoitti...

Joo, mikään ei ole enää pyhää edes kilpajuoksussa. Porukka kantaa ties mitä vemputtimia, vöitä jne mukanaan ja kerrospukeutuminen alkaa jo 10 asteen lämmössä!Suurmogulin loppu oli sen verran rauhallinen, että ihan hyvin ois voinu popsii banskuu rauhassa:). Hyvin tulit kuitenkin maaliin ja ensi kerralla sitten vauhti ei hyydy (tankkaatkin tarpeeksi)