sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Lomaviikon kuulumisia

Kuhmoisissa oli kivaa!

Terhi ja Ritva juoksivat Kuhmoisten veteraanikisoissa eilen lauantaina. En ollut ennen käynyt paikkakunnalla. Idyllinen 350 metrin mittainen kenttä oli rakennettu luonnonkuoppaan, ja aivan sen vieressä oli mahtava uimapaikkakin. Tein itsekin juoksulenkin lähistön hiekkateillä. Lämpöä piisasi +30 asteen verran. Kyllä kelpasi pulahtaa järveen uimaan!

Veteraanikisoissa on tunnelmaa!

Torstaina kävimme Helsingissä tsekkaamassa Princeä. Olipa hallissa kirjaimellisesti kuuma meininki! Hjallis oli ollut pihillä päällä, eikä ollut laittanut ilmastointia päälle. Kun artisti oli 50 minsaa myöhässä, alkoi kentällä olla melkoisen tukalat oltavat. Useampi naisihminen kannettiinkin pökränneenä hallista ulos ennen kuin Prince oli yhtään biisiä edes soittanut!

Kun Prince viimein päräytti funk-moottorinsa käyntiin, ei showlle näyttänyt loppua tulevan. No, ehkä hätäisimmät kerkesivät karata hallista ennen encoreita. No, se on heidän häviönsä :) Tahti oli hurja, ja biisit vaihtuivat vauhdissa siihen malliin, ettei edes tosifani pysynyt välillä laskuissa mukana. Enpä ole muuten tähän päivään mennessä jäähallikeikoilla nähnyt yleisön riehuvan ylintä penkkiriviä myöten musiikin tahtiin. Superstara on superia!


Prince Setlist Hartwall Areena, Helsinki, Finland 2011, Welcome 2 America




Vanhalan poika...






Juoksu-uutisia 19.7.
Juoksu-uutisia 13.7.

Ei kommentteja: