maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pori-juoksu

Perinteinen Pori-juoksu hilppastiin sunnuntaina. Sää oli kirpakka lämpömittarin näyttäessä nollaa tai vähän alle. Aurinko sentäs paistoi. Alkuverkan fiilis oli yhtä flegu kuin Heleniuksen ranne edellisillan matsis.

Kilpailun eka kilsa tuntui kävelyltä, vaikka menihän se kuitenkin 3.20. Meitä oli heti kolme irti -Saarikosken Joni, Mahla-Jokke ja meitsi.

Ajauduin tokalla kilsalla kärkeen. Se oli vähän sellaista katselua se meno siinä vaiheessa. Kolmannella kilsalla Jokke sai hölkästä tarpeekseen, siirtyi keulaan ja iski vauhtia lisää. Joni alkoi heti jäämään ja mä ajattelin kokeilla pysyä Joken kintereillä. Lattomerelle käännyttäessä olin kuitenkin taas kärjessä.

Maakunnan ykköslehti Satakunnan Kansa huomio kevätkauden avauksen koko sivun jutulla! Hyvä Satku!

Sula asfalttibaana houkutteli tyypittelemään. Neljäs kilsa hujahtikin 3.12. Jokke kertoi kisan jälkeen, että meinas tässä vaiheessa luovuttaa... Katinkurun majalle saavuttaessa jouduin kuitenkin ite antamaan siimaa Jokelle. Kilpailua oli takana sen 5-6 kilsaa. Katinkurun hiekkapohjaisella ulkoilureitillä oma vauhti putosi 10 sekkaa per kilsa. Ei vaan ollut tarvittavaa kovuutta tintata mäkiä. Lopulliseksi eroksi Jokkeen syntyi seitsemän sekkaa. Saarikoski piristyi loppua kohti ja ylitti maaliviivan yhdeksän sekkaa meikän perässä.

Kunto ei ole huono, mutta kovuutta pitää saada lisää. Jalkojen vire oli tänään erinomainen, vaikka lihakset eivät aivan tuoreimmat olleetkaan. +-0.

Ei kommentteja: