sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Teivocup 6/2013


Kauden 2013 Teivocup päättyi lauantaina Teivossa. Vimosessa osakilpailussa pidettiin vauhtia. Tulokset löytyy täältä.

Turinat omalta osaltani: Torstain rasittavan kolmikymppisen jälkeen perjantai meni koomaillessa. Lauantaiaamuna kävin nelosen verkan ja päätin sen jälkeen osallistumisestani Teivocupiin. Lihakset olivat toki väsyneet, mutta toisaalta TV-kova piti vetää joko lauantaina tai sunnuntaina, joten porukassa se olisi huisisti helpompaa. Vieraanamme ollut Terhin sisko Virpi lupautui lapsenlikaksi, joten pääsimme molemmat juoksemaan.

JJ:n kolmen minuutin lentoa rutkasti verkkaisampaa menoa. Kuvista kiitokset Anna Huhtalalle.

Lähdin ylivarovaisesti liikkeelle. Väsyneillä lihaksilla ei tod. viitsisi kompuroida porukassa tai keräillä itseään tienpinnasta.

JJ porhalsi ekalla kilometrillä näkymättömiin. Sain jotenkin vauhdin päälle ja kinkesin kakkosporukan jatkoksi. Ensimmäisen kilometrin lopussa oli parisataa metriä jäätä ja sohjoa. Se osuus meni mennen tullen varovaisesti hipsuttaen.

Tokan kilsan aluksi Teppo alkoi jättämään rakoa porukkamme kärkipäähän (Vaitsa, Huru, Heittola ja Mahla-Jokke), joka sitten karkasi tavoittamattomiin. Jouduin siis vetohommiin. Pidin sen verran vauhtia, että kolmospoppoomme harveni. Kääntöpaikalla meitä oli enää Taanilan Vesa, Niemen Aki ja mä.

Paluumatkalle käännyttäessä Vesa meni keuliin. Suunnistajan vetävä askel tuntui sopivan ylämäkiosuudelle. Jouduin antamaan Vesalle siimaa viitisen metriä. Aki putosi kelkastamme jossain vaiheessa. Vimosella kilsalla sain Vesan vielä kiinni, mutta tämä sai kehitettyä jostain jonkinlaisen kirin ja eroksemme jäi muutama sekunti. JJ paineli 15 minsan pintaan. Itellä loppuaika oli 16.39. Aika on heikohko, mutta toisaalta väsyneillä jaloilla ihan kelvollinen. Tyytyväinen saa siis olla.

Data: 3:21/3:16/3:22/3:28/3:09

Parit Annan ottamat fotot:

Kivasti porukkaa lähtöviivalla.
Heittola vetää toista ryhmää.
Saava tykkää kun juostaan pipo päässä huhtikuussa :)
Tällä miehellä on todistetusti kolmen minuutin tossut.
Tiukkaa loppukirikamppailua.
Minna Haka-Risku kohensi nimissään ollutta reittiennätystä!
Marjo Niittynen paransi omaa ennätystään lähes minuutin!

Ei kommentteja: