tiistai 18. heinäkuuta 2006

Back in Business

Ziisus, niin se loma vain loppu vaikka olishan sitä voinut jatkaa loputtomiin.. Tosin lomasäätkin näyttäs hyytyvän heti kun oma loma loppu. Aika hyvin natsas loma kun ei sattunut yhtään sadepäivää kohdalle..

Pari havaintoa viime päiviltä. Olikos se sunnuntain urkkaruudussa missä toimittajat olivat venyneet jälleen kerran vain välttämättömään, jos siihenkään. Oli hieman huvittavaa seurata miten urheilija, tässä tapauksessa jääkiekkoilija taas laitettiin kävelemään pitkin Nääswillen raitteja ja juomaan orpona torikaffeet. Eikä siinä vielä kaikki. Lehtisen Johanna istutettiin tosi luontevasti lukemaan dekkaria Turun urheilupuiston kalliolle. Johannan katseen nosto kirjasta kaukaisuuteen oli kuin "päivien viemää"-sarjasta, siinäpä potentiaalinen uravaihtoehto saippuasarjan kaunottarena jos tossu lakkaa haluttuun tahtiin nousemasta tai lakiasiat alkaa tympii.. Ideoitiin Terhin kanssa että olisimme vastaavassa tilanteessa toimittajan ominaisuudessa istuttaneet Teppo Nummisen ja Johanna Lehtisen samaan pöytään. Juttua olisi maustettu letkeällä Tampere-Turku-väännöllä (joo, tiedetään, Johanna ei ole paljasjalkainen turkulainen) eikä välttämättä tyyliin "tuus Johanna Tapolalle nääs, hehhehhahhah"..

Rooman kultaisen liigan maikkarin haastattelut olivat huippuhupia. "Taisi olla lämpimät olot juostessa kun olet noin hikinen?" tai "Kärjessä pidettiin hyvää vauhtia alusta alkaen, mites siellä peräpäässä?", valikoivan muistini mukaan mukaellen näin viisaita kyseli entinen sprintteri Heidi Suomi estejuoksija Jukka Keskisalolta.

Madridista tuli eilen lähetys super GP:stä, tulokset. Hurja on joillakin kisatahti, selvää väsymistä osoittivat esim. Komen.

Ensi viikonloppuna Kalevan kisat Jyväskylässä ja Pori Jazz-hölkkä yllättäen Porissa.

Eilen rento iltalenkki Verden ja Forsblomin kanssa. Sen päälle grillattiin safkaa sekä tsekattiin kuvia Matterhornin juurelta..

Ei kommentteja: