Pari päivää Poris vahtikoiran koiravahtina. Yyteris tuli poikettua sekä Isossamäessä käytyä. Eipä hirveästi ollut Susisuolle lähtijöitä sunnuntain pitkälle lenkille. Leinon Anna sentään uskaltautui mun ja Terhin messiin.

su: 20km
ma: 10km
ti: 4x1000 Kyläsaaren hiilimurskalla 3.55 -> 3.20, yht. 11km

Legendaarinen Ranskan ympäriajo käynnissä.

Jenkeissä juostiin yks maantiesirkuksen peruskisoista, jopa maailman suurimmaksi (55 000 juoksijaa) kympin kisaksi mainostettu Peachtree 10K. Voittoajat ovat maantiellä juostuiksi huimia! (rataprofiili) Martin Lel voitti miesten kisan ajalla 27.25 ja naisten nopein oli Lornah Kiplagat 31:13.

Totta se on, juosten olisit jo perillä. Steve Moneghetti on junaakin nopeampi :)

Lee Troop: "I've been to hell and back and this was my last attempt to get it right."

Briteissä jatkuu iänikuinen debatti; voiko Briteistä enää tulla mailerikuninkaallisia (vaikka juuri viime olympialaisissa Kelly Holmes voitti 800m ja 1500m) ?!?

Jyväskylässäkin on viimein herätty siihen että Teivo on ylivoimaisesti paras maratonseura! :)

Teppo ja Hiukka Nokian kansallisten kasilla. Teppo on tullut vanhaksi, tappio tuli :) Kaiken lisäksi mies äityi muistelemaan kuinka voitti samaisella kentällä vuonna 1984 ensimmäisen pm-mitalinsa P10-sarjassa, liekö tänään startanneista monikaan edes syntynyt silloin?