sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Takapakkia

Juoksin viime Teivo cupin nastalenkkareilla ja samoin myös sitä seurannneen pitkän lenkin. Hyvin piti jäätikällä mutta oikeasta jalasta kuoriutuivat nahat sekä kantapäästä että varpaista. Ei haittaa tuumasin ja liimailin compeed-rakkolaastareita räpylän täyteen ja sinnin seuraavan viikon hammasta purren. Eihän siitä kinkkaamisesta tietenkään mitään hyvää seurannut. Vaikka rakot paranivatkin, niin tulin nilkuttaneeksi kuitenkin sen verran että terveen jalan pohkeeseen iski jumi ja akillesjänne alkoi narisemaan. Eli lyhyestä virsi kaunis: kulunut viikko on mennyt lähinnä korvaavien parissa..


Terhi kuntouttaa takareittä pumppaavin venytysliikkein kaltevalla tasolla.

SM-hallien tulokset

Ruotsin hallimestaruuskisojen tulokset

Jenkkien hallimestaruuskisojen tulokset

Saksan hallimestaruuskisojen tulokset

M 1500
6. Hamm Jonas 1980 LG Braunschweig 3:48.25 kkk


Brittien maastomestaruuskisojen tulokset

Espanjan hallimestaruuskisojen tulokset

Gentin hallikisojen tulokset

Rooma-Ostia puolimaratonin tulokset. Suomen Francis Kirwa sijoittui viidenneksi omalla ennätys- ja kauden kotimaisella kärkiajalla 63.18. Voiton vei Kenian Jonathan Kosgei Kipkorir 60.19. Kirwan taakse puolestaan jäi mm. Julio Rey 63.59 ja aina iloinen taksikuski Giorgio Calcaterra 65.39. IAAF & SUL

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Höh, huonoa onnea koipien kanssa piisaa! Edistyksekästä kuntoutusta nyt sitten teille molemmille vaan. Itse palasin kuntourheilun pariin tänään 3 viikon flunssatauon jäljiltä.