lauantai 31. toukokuuta 2008

Kesä tulee, jee!








Tänään juoksin vajaan tunnin Pinsiön korves. Ei tullut edes rusakkoa vastaan :)

Tukholman maratonilla Vaitsa teki nousujohteisen juoksun sijoittuen lopulta kymmenenneksi ajalla 2.26:29. Raittilan Anssi starttasi myös reippaasti (1/2-mara 1.13), mutta maratonin jälkimmäinen puolisko tuli hieman verkkaisemmin. Loppuaika 2.34:50 riitti 21. sijaan. Minna Kainlauri oli suomalaisnaisista parhaiten sijoittunut 16. loppuajalla 2.58:45. Heidi Haapasalo juoksi 3.14:19 (33.). Vanhoja tuttuja tuloksissa: Henno Haava 2.58:13 ja Per-Ole Holmnäs 3.09:51.

Tulokset



Vasta 17-vuotias norjalainen Sondre Norstad Moen (s. 12.1.1991) voitti kympin B-erän Neerpeltissa ajalla 29.21:92. Zaragozassa juostiin hyvätasoinen kolmonen, mukana mm. kaikki Espanjan huippumailerit (Nämä kun eivät kaihda pitempääkään matkaa. Useimmat olivat mukana myös MM-maastojen 12 kilometrillä, kuten myös brittimailerit!) ja Zerzenay Tadese. Voiton vei huikealla kirillä Juan Carlos Higuero 7.43:97.

Nicklas Sandells juoksee Tallinnassa tiistaina. Mari ja Minna Järvenpää puolestaan avaavat ratakautensa Malmössä tiistaina.

Suuntana Peking: Ratakausi avattu

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oh! Siellä on kesäistä :) on täälläkin nyt ollut, mutta kasvien kehitys on kyllä aika surkeaa kun vertaa eteläisempiin oloihin kiitos viime aikojen kylmyyden. Mutta jospa se nyt vihdoin tulis se kesä! Ainakin poltin vähän naamaa eilen minigolfatessa ja puistossa istuessa.

moguli kirjoitti...

Joo, piti pelleillä kameran kanssa, kun kerran oli niin mukavan lämmintä. Kohta sataa kumminkin räntää :( Niin ja noloimmat kuvat jäi laittamatta näkösälle :)

Oon muuten monasti nauranut ihan kippurassa niille sun kaveripiirin kuville ja kommenteille naamakirjassa. Ne on vaan niin loistavia, janetti jne. :D Lämmintä suvea sinnekki!

Anonyymi kirjoitti...

Joo joillain mun kavereilla on tapana pistää kaikista noloimmat otokset näkyville... ei ne aina aattele et niitä sitte kattelee koko kaverien kaverienki kirjo :) mutta eihän siinä mittään, nauruhan on vaan hyvä asia!

moguli kirjoitti...

Eihän mulla oikeasti ole hajuakaan mitä ihmettä on tapahtunut tai keitä nää kuvien ihmiset ovat, mutta silti naurattaa se (nimenomaan positiivisessa mielessä) komiikka mikä niistä säteilee ja kuvattujen ja kommentoijien itsensä kokema hauskuus. Terveisiä vaan heille kaikille, hei hei! :)