tiistai 10. helmikuuta 2009

Kolmas kerta toden sanoo..?

Terhin takareiden H-hetki on huomenna klo. 8:00. Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo. Alla ote Sakari Oravan lausunnosta ennen leikkausta:

Oikea hamstring syndroma ei ole parantunut. Vuosi aiemmasta leikkauksesta mennyt. Juoksun ja harjoittelun suhteen on varsin vaatimaton määrä mahdollista tehdä. Istuminen kovalla ei onnistu ja autolla ajossa kipeytyy 15 min kuluessa. Kipu on oikean istuinkyhmyn alueella. Takareiden lihas alempaa ihan hyvä ja oireeton. Palpoiden on istuinkyhmyyn liittyen paksu ja arpinen hamstring -lihasten jänteiden arpikyhmy ja juuri tässä kipu on. Piriformisalue on hyvä ja aristamaton ja lonkan liikkeet erinomaiset. Kyseessä on hankala arpimuutos istuinkyhmyn kohdalla ja se painaa iskiashermoa. Kannattaa vielä tehdä uusi leikkaus, missä kireä arpinen jännekimppu semimembranosus – biceps irrotetaan ja fiksoidaan mediaalisemmin ja distaalisemmin löysyttäen kireää lihasta. Tällaisella leikkauksella on saatu korjattua vastaavanlaisia tapauksia. Ankkureita 1-2 kpl.



Suomen naisjoukkue on kutsuttu peruutuspaikalle 22. helmikuuta juostavaan Yokohaman ekiden-viestiin Japaniin. Matkaan lähtevät Sanna Kullberg, Maija Oravamäki, Pauliina Kanervo, Laura Markovaara, Minna Kainlauri, Sari Juuti ja Elina Lindgren. Tsemppiä!

Ste on ahkeroinut rapakon takana. Tuloksena mm. Sykkeellä ympäri maailmaa - Miika Takala ja kuvia jenkkien mestaruusmaastoista. Keep Up the Good Work!

Menossa mukana Pauli Kiuru:
Ironmanlife: Ironman New Zealand 1990

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan, että kolmas kerta toden sanoo! Ja tsemppiä paranemisprosessiin Terhille.

Veterano kirjoitti...

Kovasti tsemppiä Terhille ja sinniä aluksi pelkkään oleskeluun !

T: Veterano

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaikille kannustuksesta. Juuri tultiin kotiin Turusta ja hengissä ollaan :)