sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Viikonlopun viettoa

Iloinen päivänsankari.

Eilen vierailimme Tampereen Juoksijoiden pikkujouluissa. Kuten aina, TaJujen seurassa viihtyi hyvin. Siinäpä vasta mukava joukko juoksijoita: innostus ja kannustus juoksuun on esimerkillistä! Huomenna sitten taas altaaseen TaJut-triathlonin uintitekniikkakurssille :)

Tänään kävimme Hemmilän Jarin 50-vuotiskakkukahveilla - kiitos vielä makoisista tarjoiluista. Paikalla oli Jarin juoksukavereita ja -tuttuja vuosien varrelta. Iltapäivä vierähti mukavasti mistäs muustakaan kuin kestävyysjuoksusta puhuttaessa :) Kaikki tuntuivat olevan yhtä mieltä siitä, että kestävyysjuoksun nykyinen tila maassamme on lähes toivoton, ja että jotain tarvitsis tehdä. Mutta mitä?

Tietoa, taitoa ja ideoita tämänpäiväiselläkin joukolla on vaikka kuinka. Mutta, jostain syystä vastakaikua ajatuksille ja realistisia mahdollisuuksia tehdä jotain ei yleisurheilun ylemmältä taholta näköjään tule.

Alkuperäinen kuva on Juoksija-lehdestä 4/1985.

Jarin valmentama Jarkko Järvenpää oli NCAA div. II mestaruusmaastoissa Indianan Evansvillessa 86. Aki Nummela oli kisan 131. ja heidän yliopistonsa Missouri Southern sijoittui joukkuekilpailussa 11.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eli menestymättömyys on liitosta kiinni? Ei jaksa kiinnostaa... Jos SUL ja muut ovat niin kykenemättömiä, niin miten semmoiset voivat estää asinatuntemusta pursuavien menestyksen? Huono tekosyyy.... seuraava!

Julma Jahna

moguli kirjoitti...

Jaha, sisälukutaidossa ja kyvyssä hahmottaa ns. iso kuva, olis taas parantamisen varaa. No, siihen mä en voi auttaa... sori. Koita pärjäillä.

Anonyymi kirjoitti...

"Tietoa, taitoa ja ideoita tämänpäiväiselläkin joukolla on vaikka kuinka. Mutta, jostain syystä vastakaikua ajatuksille ja realistisia mahdollisuuksia tehdä jotain ei yleisurheilun ylemmältä taholta näköjään tule."

Sori. tulkitsin tämän vaan edellä mainitulla tavalla. Toivoisin selvennystä, millaisia ehdotuksia olette ylemmille tahoille esittäneet ja miten ne on tyrmätty. Tai selitä muuten lainattu kohta.

Jahna ei niin julmana enää ;)