sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Karhu-viesti

Sandells

Se oli taas se aika vuodesta, eli Karhu-viesti. Kisapäivänä oli vielä hieman auki ketä joukkueessamme juoksisi. Muuten kaiken piti olla kunnossa. Viikolla oli ollut pientä arpomista joukkueista. Periaatteessa olin lupautunut Porin Kuntoilijoihin, mutta lupauduin myös reservijuoksijaksi Arposen nonamesport.com joukkueeseen, sen varuilta mikäli joku viime hetken poisjäänti sattuisi. Onneksi kaverit pysyivät terveenä, enkä päässyt tupiloimaan nonamen voittoa :)

Jossain vaiheessa Porin Kuntoilijat vaihtoi nimensä Ahola Teamiksi. Osuustoiveeksi esitin kutosta eli ylämäkivoittoista hakkupätkää. Se luvattiin ja näin myös kyydit ennakolta sovittiin, sillä olinhan lupautunut myös Team Hevoskuurin huoltajaksi/kuskiksi. Paljon lupauksia :)

Team Hevoskuurin voittoisat mammat hetki ennen Karhu-viestin lähtöä. Juoksijat vasemmalta: Paula Nurmi, Terhi Halonen (sylissä Aila), Minna Lehtonen, Angela Kainulainen ja Minna Haka-Risku.

Aamulla auton pakkaus ja eikun menoksi. Ahola Teamin muut juoksijat olivat edelleen mulle mysteeri... Mutta olinhan luvannut käkkiä kutososuuden vaihdossa ajoissa. Eurajoella kilpailunumeroiden haku. Oman joukkueeni kontaktihenkilö antoi kilpailunumeron nelososuudelle. Oukei. Osuus meni heti kättelyssä vaihtoon. Entäs ne joukkuetoverit? Nimet löytyivät lopulta. Hjyvä! Sehän riittää, että joku tuo mulle viestin. Pientä sumplimista kyytien kanssa ja eikun oman osuuteni vaihtopaikalle.

Terhi lähti sattumoisin samalle pätkälle. Viuh! Sinne meni. Minnan sisko Sanna, Hevoskuurin aloittaja Paula ja lapsemme Aila kaasuttivat autollamme seuraavaan vaihtoon. Ite jäin Kämpän kaffetuvalle verkkailemaan. Laskeskelin päässä uusiksi aikataulua ja arvelin viestinviejämme tulevan joskus kolmen jälkeen. Perusteelliset verkat, tuttujen turinat ja vaihtoalueelle.

Minna juoksi huikean ankkuriosuuden nostaen joukkueen toiseksi nopeimmaksi naisjoukkueeksi.

Viestinviejämme Iiro löysi viimein osuutensa maaliin, mutta jäi jostain syystä sinkoilemaan päämääräämättömästi vaihtoalueelle. Jouduin huutamalla houkuttelemaan hänet oikeaan suuntaan. Vaihto saatiin vihdoista viimein tehtyä ja suunta tiestölle. Jalkojen vire oli muutaman kevyen päivän jälkeen hyvä. Eka kilsa varovaisesti. Sain silti Kukon, Wannaksen ja jonkun kolmannen hepun vaivattomasti kiinni. Vastaantulevan rekan väistö, kolmikon ohi ja seuraavia selkiä jahtaamaan. Simo korisi hetken aikaa olkapään vieressä, mutta sitten se jäi. Ihmeen hyvin hän kuitenkin juoksi, mitä kertoi pohjiensa nykyään olevan...

Seuraavat kilsat jahtasin Pellon Ponnen kaveria ja jotain toista selkää. Tavoitin molemmat ja kurvasin vaihtoon rennon letkeesti osuuden kolmanneksi nopeimmalla ajalla. Ite sain kyl neljä sekkaa paremman ajan, mutta se virallinen aika menee Iiron vaihtoaluesekoilun piikkiin. Aamun rankahko vesisade taukosi onneksi kisan ajaksi, eikä tuulikaan pahemmin haitannut. Vire oli hyvä ja vauhti yllättävänkin hyvä. +4.

Loppukaneetti. Ahola Team ei mainittavammin menestynyt. Kisan jälkeinen pihvi maistui silti erinomaisesti. Kiitos! Noname oli koko kisan nopein joukkue ja Team Hevoskuurin mammat veivät naisten kunto- ja erikoisseurojen sarjan. Ei pöllömpi päivä.

Data: 3:21/3:11/3:16/3:15/3:18/3:14/0:52

Porvoon Urheilijoiden nuori joukkue sijoittui naisten kilpasarjassa upeasti toiseksi.
Tapparan likka Satu oli elementissään patakaupungissa.
Kuivat nonamet päälle heti osuuden jälkeen. Näin pienennät sairastumisriskiä.

 

Ei kommentteja: