lauantai 6. heinäkuuta 2013

Linnahölkkä

Perjantaiehtoolla ajeltiin JaHan ja JJ:n kanssa Linnahölkkään. Nokialla ukkonen jyrisi ja vettä satoi aivan kaatamalla. Onneksi Hämeenlinnassa sää oli juoksuun otollisempi. Lämpötila rapiat +25 ja pilvipoutaa.

Alkuverkka Jahan kanssa. Vähän nihkee fiilis, mutta kolme lyhyttä avausta viritti kehon kisakuntoon. No, niin ainakin luulin... Pum! JJ katosi jo ekalla kilsalla horisonttiin. Hänen perässään Alexey Smirnov näytti karkaavan meidän kolmoskööriltä. Vähän ihmettelin kolmosporukkamme vauhtia. Kilsa taittui aikaan 3.16 ja en uskonut kenenkään jaksavan samaa kyytiä kilpailun loppuun asti. Itelläkin oli vaikeuksia pysyä moisessa vauhdissa. Toisella kilsalla ajauduin kuitenkin ryhmämme kärkeen ja rivit alkoivat välittömästi rakoilla.

Hämeen Sanomat 6.7.2013. Kuva ja otsikko eivät liity toisiinsa.

Noin kolmessa kilsassa Smirnovin selkä alkoi selkeästi lähestyä. Tavoitinkin hänet kilpailun puolivälissä rautatiesillalle saavuttaessa. Takastulomatkalla sain kehitettyä häneen muutaman metrin eron, mutta taisin kuitenkin ottaa hänet liian nopeasti kiinni, sillä oma vauhti rupesi hyytymään. Seiskassa Smirre imi takamatkan kiinni ja pyyhkäisi ohi. Siinä vaiheessa itellä oli huonompi vaihe ja rakoa alkoi vääjäämättä tulla. Kaiken lisäksi pakki meni loppumatkasta sekaisin. Liekö tämän viikon rautakuurilla ja kisan alla syödyillä karkeilla oma osansa vatsakipuihin. No, Smirre karkasi ja yritin vain selvitä maaliin housujani säästäen. Maalissa kello näytti 34.19. Lievä pettymys, mutta eipä paljoa enempää voinut odottaakaan alkuviikon huono vire huomioiden.

JaHa ja JJ eivät kyenneet pidättelemään riemua.

Juoksun jälkeen säntäsin suoraan vessaan. Loppuverkkaa yritin juosta JaHan ja Niemen Akin kanssa, mutta vatsa oli sen verran sekaisin, että piti poiketa taas puskassa. Autokunnastamme JJ juoksi reittienarin 30.19. Oli kuulemma rendoo, eikä viittiny liikaa parantaa enaria. Jääpähän tuleville vuosille jotain tavoiteltavaa. JaHalta myös tyylikäs kympin enkka!

Data: 3:16/3:20/3:18/3:21/3:22/3:31/3:32/3:32/3:39/3:23

Tulokset

Ei kommentteja: