maanantai 11. elokuuta 2014

Pirkkalan hölkkä

Viime viikon keskiviikkona juostiin yksi suosikkitapahtumistani eli Pirkkalan hölkkä. Lämmintä piisasi taas jotain +28 astetta varjossa. Arskahan paistoi pilvettömältä taivaalta. Olo oli flegu ja se näkyi kai sen verran hyvin, että Veterano kävi Viimeisten Pirkkalaisten puolesta meitsiä ojentamassa: "tapahtuman järjestäjinä me toivomme sinulta hieman kovempaa yritystä" :)

Parin kilsan verkat ja menoksi. Korir lähti tavoittelemaan reittiennätystä. Kilsan jälkeen ukosta ei nähty edes kantapäitä. Sen verran kovaa meni! Tokassa porukassa ekat kilsat tuntuivat kevyeltä. Alamäkeen käännyttäessä Ari-Pekka Lassila löi isompaa vaihdetta silmään ja rakoa syntyi heti viitisenkymmentä metriä. Viikon tärkeimmät tavoitteet olivat viikonlopun veteraanien SM-kisoissa, joten en lähtenyt yltiöpäisenä hönkimään Lassilan perään, vaan tyydyin porukkamme vauhtiin.

Tokalle kiekalle lähtiessä nuori Aleksi Niemi lisäsi vauhtia ja iskin kantaan. Ylämäissä reidet alkoivat jostain syystä sakata ja pakko oli päästää Niemi karkuun. Lopun kiekkaa juoksinkin Juho-Matti Taivaisen kanssa. Palkintosijojen karattua tyydyin sen kummemmin rimpuilematta ylläpitämään kovaa vauhtia loppuun asti. Taivainen intoutui loppukiriin -minä en. Olin siis kisan viidenneksi nopein. Aikani 10.57 kilometrillä oli 37.20.

Kulku ei ollut tänään kohdillaan. Loppuverkat Eläimen ja Hiukan kanssa.

Data: Pirkkalan hölkkä 10.57km 37.20

Ei kommentteja: