sunnuntai 24. tammikuuta 2010

3

Kuluneen viikon riennot:

ma: ap. hieronta, ip. Koukun laduilla tunti hiihtoa (pertsaa).
ti: ap. 5km, ip. 16km TV
ke: ap. puntti 1h, ip. 19km töistä kotiin.
to: ap. 5km, ip. 14km sis. Pirkkahallissa 8km TV-kova (3.38/3.33/3.35/3.29/3.27/3.27/3.24/3.25).
pe: 8km
la: ap. 15km VL sis. lyhyitä mäkispurtteja, ip. 10km
su: ap. 26km, ip. tunti sitä hiihtoa.

Heh, tiistaina odottaa ikäryhmätarkastus työterveydenhuollossa. Luultavasti tulee kehoitus liikkua enemmän ja kiinnittää huomiota siihen, mitä suuhunsa laittaa...

13 kommenttia:

Salamanteri kirjoitti...

Itse pidän aina hieronnan jälkeen saman päivän lepoa. Sinulla näytti olevan hiihtoa tunti vielä hieronnan päälle. Eikö olisi parempi vain levätä?

moguli kirjoitti...

No, nää on yksilöllisiä asioita ja paljolti riippuu myös hieronnan ajankohdasta ja tehosta. Joitakin hierotaan joka päivä, toisia ei koskaan :) Yleensä pidän ehtoon lepoa jos hieronta on aiemmin päivällä. Tuona maanantaina hieronta oli jo kello 8:00 aamulla ja muutenkin toi mun hiihtäminen on lähinnä semmoista hapettavaa tökkimistä, ettei sillä juurikaan ole negatiivista vaikutusta jalkojen lihaksiston palautumiseen.

Salamanteri kirjoitti...

En ole seurannut blogiasi kauaakaan; eksyin vasta äskettäin sivuille. Mutta sinulla taitaa olla aika liukuva työaika, kun ehdit aamuisinkin lenkille ennen työpäivää sekä vielä illallakin. Hieno juttu sinänsä. Itselläni työ rajoittaa lenkkeilyä aika lailla. Vaikka ei kai kukaan kiellä lähtemästä vaikka klo 05.00 aamulla happihypylle:)

Santta kirjoitti...

Mikä oli tuomio tuossa terveystarkastuksessa?

moguli kirjoitti...

Ei se terkkari kehottanutkaan lisäämään liikuntaa, kuten ennakkoon kauhistelin. Eikä hän edes katsonut aiheelliseksi tarjota vinkkejä painonhallintaan... Pitänee kait sitten vaan olla tyytyväinen vallitsevaan olotilaan? Not! Parempaan kuntoon on pyrittävä :) Muutenkin toi oli vähän rasti ruutuun -haastattelu...

Anonyymi kirjoitti...

kolesteroliarvosi ???

entä hb ? BMI-arvo ?

vyötärönympärysmitta ?

moguli kirjoitti...

Ööö. Mitäs ne on? :)

Verikokeen tulokset tulevat myöhemmin viikolla. Ainoa mittaus koski verenpainetta...

Anonyymi kirjoitti...

oliko painetta ?

Juhana kirjoitti...

Jaha, äijä panttaa hematokriittiarvojaan.. Varo vaan, eikös siellä Pirkanmaalla ole "onnistuneesti" viime aikoina testailtu.

Santta kirjoitti...

Kuulosti ihan samanlaiselta tarkastukselta kuin minulla vuosi sitten. Onko muuten tuo työterveys kenties Terveystalolla (entinen medivire)?

Tuon sen mukaan minulla oli hyvä työkyky. Nyt saattais tulla pikkaisen eri tuomio ;)

moguli kirjoitti...

Painetta oli sen verran, että ihan korvissa pihisee...

Juhana: Kyl mä ne veriarvot voin kertoa, kunhan ne ny ekaks saan. Joo, pitänee katsoa mitä palautuspulvereita jatkossa syö. Tosiaan tuppaavat täällä Pirkanmaalla testaamaan jopa veteraaniurheilijoita... Mikä on pelkästään hyvä asia! Huijarit kiikkiin!

Santta: Sama pulju.

Juhana kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Juhana kirjoitti...

Taisi täm pirkanmaalainen käyttää samaa tavaraa kuin entisen pääkaupunkiseutumme edustaja -ja siinä purkin kyljessä kyllä kuulemma aika selvästi lukee ettei kannata ottaa jos kisata aikoo. No, hyvä että korjaantuu edes näillä testimäärillä fuskareita pois.