perjantai 9. huhtikuuta 2010

I Want My NylkkyTV

Viikonlopusta on tulossa todella kestävyysjuoksupainotteinen. Lauantai vilahtaa Karhu-viestin parissa. Tulospalvelu

Sunnuntaina maailmalla juostaan maratonia ihan urakalla. On Rotterdamia, Milanoa, Pariisia (näkyy Eurosportilla kello 9.35 lähtien), Zürichia, Daegua, Debnoa, Linzia jne. Kotimaisittain mielenkiintoisimmat lienevät Rotterdam ja Milano. Jälkimmäisellä juoksevat Francis Kirwa ja Sanna Kullberg. Forza Sanna ja Francis!

Milanon maraton pitäisi ohjelmatietojen mukaan näkyä RAI TRE-kanavalla kello 10.15 lähtien. Sitä voi yrittää kalastella tämän kautta, valitsemalla oikea kanava sivun vasemman laidan valikosta.

Rotterdamin maratonille starttaavat tietojeni mukaan ainakin Henri Manninen, Miika Takala, Marko Vaittinen ja Anssi Raittila. Rotterin pitäisi näkyä ainakin NOS Studio Sport-kanavalla kello 11.50 lähtien. UniversalSports lupaa myös näyttää kisan, mutta sen osalta kannattaa aina varautua geoblokkaukseen. Onnea vaan matkaan Raastajat!

Niin ne vaan maailmalla pysäyttävät liikenteen metropolien keskustoissa ihan vain juoksijoiden vuoksi ja jopa lähettävät maratoonia telkkarista. Millos tänne Härmään saatais oma NylkkyTV?Kesän arvokilpailujen tulosrajat
Sanoista teoiksi. Huippu-urheilutyöryhmän ajatuksia suomalaisen huippu-urheilun kehittämiseksi

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

NylkkyTV:seen sopisi urheilulähetysten lisäksi myös parinhakuohjelma Nylkylle morsian.

KTz kirjoitti...

Kannattaa katsastaa myös myp2p ja channelsurfing. Joskus saattaa palloilun seasta pilkahtaa maratoni tai kaksikin.

moguli kirjoitti...

Nylkylle morsian. Heh. Ei huono ohjelmaidea ollenkaan :)

Kiitti vinkistä KTz. Eiku kanavasurffaamaan!

Santta kirjoitti...

Harmi, kun tuo tulospalvelu jumittui kesken kisan.

moguli kirjoitti...

Joo, näin valitettavasti kävi. Kiinnostus tulospalvelua kohtaan oli niin suuri, että palvelin kyykkäsi. Ensi vuonna uusi yritys laajemmin resurssein.