perjantai 16. huhtikuuta 2010

Koukul

Kävin eilen lenkillä Koukkujärvellä. Eipä siellä enää pahemmin latuja ollut. Pisin luminen osuus oli noin 150 metriä. Monojen sijaan jaloissa oli upouudet Brooks Glycerinit. Siinäpä vasta hyvä pari neutraalisti askeltavalle. Latupohjat olivat paikoitellen erittäin kosteat, mutta eipä se mua haitannut. Yksi kevään parhaista puolista on se, että pääsee maastoon asfaltilta pois. Muutenkin metsässä yksinään lompottelu on mitä parhainta terapiaa kiireisen työviikon keskellä.

Kevät tulla puksuttelevi. Lumettomista latupohjista huolimatta löytyy heitäkin jotka jaksavat yhä hiihtää ja pitkään. Maija Oravamäen ja Teemu Virtasen 24 tunnin hiihdon ME-koe potkaistaan alulle huomenna Ylläs-hallissa Helsingissä. Tapahtuma alkaa kello 12 ja paikalle toivotaan kannustajia. ME-kokeen taltioi telkkariin V02 -urheilumakasiiniohjelma.

Ilma sähköistyy taas maratonrintamalla viikonlopuksi. Günther Weidlinger hyökkää sunnuntaina 2.10 kimppuun Wienin maralla ja Ryan Hall yrittää jatkaa Mebin Nykissä aloittamaa jenkkimaratoonareiden voittokulkua Bostonin maratonilla maanantaina.

Ei kommentteja: