sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Toijala

Lauantaiaamuna fundeerasin, että josko tekis päivän kovan treenin Toijala hölkän yhteydessä. Kintut olivat viime päivien määrästä väsyneet ja vire muutenkin nuutunut, joten sporttia ja tsemppistä oli hyvä hakea paikalliskisasta.

Viivalla oli ihan mukavasti porukkaa. Arska paistoi ja tunnelma sopivan kotoinen. Lähdin paukusta aika ripeästi liikkeelle, kun lähtösuora päättyi aika ikävän kapeaan sumppuun. Halusin välttää tönimiset ja samaan aikaan omaa kisaansa juoksevien lasten poukkoilut ja mahdolliset ikävät kaatumiset. Sumpusta selvittyämme passasin vauhdin itselleni sopivaksi. Ylämäkeen päättyvä eka kilsa vei aikaa 3.35.

Kuvat: Terhi

Kisassa ei tarvinnut hirveästi luukuttaa. Muut juoksijat tippuivat vähitellen kyydistä ja sain lasettaa parin kilsan jälkeen ihan omaa vauhtia maaliin saakka. Kilsat kakkosesta neljään olivat loivaa alamäkeä. Eka vitonen meni noin 17.14. Kisan jälkimmäiselle puoliskolle osui pari jyrkkää nousua, joista jälkimmäinen oli aika killeri. Ne kingettyäni tuuppasin toka vikan kilsan alamäkeen 3.13. Loppuaikani virallisesti mitatulla kympillä oli päivän vireeseen nähden ihan ok 34.54. Inkisen Ilari tuli seuraavana maaliin rontti kaksi minuuttia jäljessäni. Kotiinviemisiksi sain kassillisen ruokaa. Ei huono!

Data: Toijala hölkkä 10km 34.54


Muutama kuva Pyynikki-juoksusta.
Ei kommentteja: