keskiviikko 11. tammikuuta 2006

Malliainesta?

Olin viime yönä olympialaisten avajaisissa jotka pidettiin jossain hikisessä venäläisessä liikuntasalissa, ilmapiirikin oli jotenkin uhkaava. Hemmilä taas oli nähnyt unta jossa minä olin ollut etelän leirillä Viikinsaaressa ja kaiken lisäksi jättänyt mäkijuoksut tekemättä. Viikinsaari on muutaman hehtaarin kokoinen tasainen saari Pyhäjärvellä ja suunnilleen samalla leveyspiirillä Nokian kanssa. Pitäisikö huolestua ja mistä?

Puoliunessa raahauduin uimahallin punttikselle kuuntelemaan mummojen arvailuja nokialaisesta lottovoittajasta. On se hyvä että siivotaan, mutta tämän vuoden puolella siivoojat ovat ottaneet tavaksi tehdä täsmäiskun punttikselle juuri silloin kun minä satun paikalle. Kolme tomeraa siivoojatätiä pienessä tilassa on joskus ahdistavaa. Toteuta siinä nyt sitten ohjelmaa, heti kun nostat takapuolesi niin joku on luutuamassa.. Jep, pakottauduin allaspuolelle vesijuoksemaan.

Huomenna on luvassa maratonin mittainen kuvaussessio. Uutta Juoksu-lehteä varten joudun juoksemaan mannekiinina ympäri Tamperetta. Buff-miehen iloinen paluu :)

Saavalainen on kuulemma tikissä, Aktia cupissa kulkee ensi lauantaina.. Suunnistajat reenaa..

Ei kommentteja: