sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

MM-maastot Edinburgh

MM-maastot kaytiin mutaisella Holyrood parkin reitilla. Kisojen alun sade muuttui onneksi ensimmaisen startin jalkeen aurinkoiseksi. Olipa mahtavaa seurata lahietaisyydelta todellisten huippujen juoksua! Kylla se Kenenisa vain on kova jatka ja ennen kaikkea todellinen herrasmies. Edellisena paivana oli ollut maha sekaisin, kesken kisan lahti tossu jalasta ja viela vaimokin oli ensimmaista kertaa katsomassa miehensa kilpailua, mutta niin vain voitti ja viela ylivoimaisesti. Lehdistotilaisuudessa mestari vastaili kaiken maailman kysymyksiin todella fiksusti ja kohteliaasti -pisteet kotiin. Tarkempi raportti myohemmin...


Tirunesh Dibaba naisten ykkonen.

Kenenisa Bekele ennatykselliseen kuudenteen pitkan matkan mestaruuteen.

2 kommenttia:

Jorma "Jomppe" Ronkainen kirjoitti...

Komea oli Bekelen suoritus!
Eipä osunut moguli itse tv-lähetyksessä kuviin...

-gs, raporttia odotellen...

moguli kirjoitti...

Kylla, Kenenisa on aivan omaa luokkaansa!!!

En ole Suomen lahetysta nahnyt mutta loppubanketissa seinalle heijastetussa filmissa ainakin T oli kuvissa IAAF:n kuvaajaliivi nro 108 ylla :) Toisaalta urheilijathan siella paaosassa olivat, me vain monen muun mukana dokumentoimassa tapahtumaa.

Eilinen oli sen verran hektinen paiva ja tanaan olemme rientaneet Lontoossa paa kolmantena jalkana joten raporttia ei tahan hataan viela tule. Starttien kulku nyt lienee kaikille selva, joten mitapa niita enaa tarkemmin kertaamaan, ehka lyhyesti? Nooh, kuvia nyt on ainakin tulossa..

Kuuleman mukaan Aamulehtikin uutisoi tapahtumasta poikkeuksellisesti perati aukeaman verran, eli hyvissa kantimissa on yleisurheilun nakyvyys. Not.