sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Schoorl

Jussi Utriainen on juossut kauden kotimaisen kärkiajan 10 kilometrin mittaisessa Schoorlin maantiejuoksussa Hollannissa sunnuntaina. Utriainen sijoittui loppuajalla 29.25 kilpailun 13. Puolimatkan Utriainen ohitti kärkiporukan mukana ajassa 14.46.

Kilpailun voittoon juoksi isäntämaan Hollannin Abdi Nageeye ajalla 28.55. Lontoon olympialaisten maratonille jo valittu Ison-Britannian Scott Overall oli toinen 28.57 ja nuorten Euroopan mestaruuden 5000 metrillä viime vuonna voittanut Norjan Sindre Buraas kolmas 29.00.

Naisten sarjan voitti puolimaratonin ja maastojuoksun maailmanmestari Hollannin Lornah Kiplagat ajalla 32.38. Kiplagatin vitosen väliaika oli 16.12. Suomen Eeva Sajanti oli kilpailun 17. kauden kotimaisella kärkiajalla 36.11 (18.09) ja kaksoissisarensa Sara sijoittui 25. ajalla 36.58 (18.19).