maanantai 19. maaliskuuta 2012

Veteraanien SM-hallit

Pentti Saukkosaari voitti M90-sarjassa juoksut 200-3000 m. Kuva: Terhi

Sunnuntaina suuntana oli Pirkkahalli ja veteraanien SM-hallien 3000 metriä. Kintut olivat hiinä ja hiinä. Lauantain Aktia cup -rasitus oli syvällä elimistössä ja lihakset huusivat tyhjyyttään.

Ritvalle kiitokset kuvasta!

Alkuverkka Tepon, Vaitsan ja Petteri Muukkosen kanssa. Kuuntelin poikain lupsakasta turinointia ja niin vain kilometrien mittaan alkoivat jalkani elpyä. Ennen starttia otin muutamia kiihdytyksiä ja vire alkoi lopulta olla ihan ok!

Minna Haka-Risku 10.12,72! Kuva: Terhi

Lähdin kisaan ilman aikatavoitteita. Lähinnä fiilispohjalta ja hyvällä huumorilla. Olen huomannut ettei veteraanikisoissa pipo ole kellään kovinkaan kireällä. Radalle uskaltaa siis mennä tasosta välittämättä. Teppo ja Petteri karkasivat heti paukusta muulta porukalta. Viime aikoina rennommin reenaillut Vaitsakin kiihdytti karkuun. Jäin lopulta yksinäni tamppaamaan Pirkkahallin kovaa tartania.

Muukkonen ja Syrjälä. Kuva: Terhi

Eka kilsa meni 3.16. Toisella kilsalla vauhtini ei yllätyksekseni pudonnutkaan, vaan päinvastoin kiihtyi 3.13. Vimppa kilometri meni issekseen sitkeillessä aikaan 3.12. Kisan aikana suoran mitan edellä ollut Vaitsan selkä oli hyvä kiintopiste. Ekalla kilometrillä välillemme syntynyt noin 80 metrin ero pysyi suurin piirtein samana loppuun asti.

No, joo. Kuva: Terhi

Loppuaika 9.42,12 oli ihan pirteä ylläri. Paremmin meni kuin viime vuonna, vaikkei tuolla minnekään kuuhun päästäiskään. Palkintojenjaossa käteen ojennettiin vielä ronssinen lätkä. Mikäpä siinä sitten hallissa hölkäillessä.

Lauri Ollitervo otti lopussa sähäkän kirin. Kuva: Terhi
Aina tyylikäs Einari Vainikka! Kuva: TerhiVeteraanien SM-hallit: Euroopan ennätyksiä ja osallistujaennätys

Ei kommentteja: