keskiviikko 5. huhtikuuta 2006

HT-JT

Raasto cup päättyi rupusakkien osalta eilen? Koskenmäen Koston taival cupissa oli alusta lähtien kivikkoinen. Ensimmäinen ottelu meni luovutusvoitoksi vastustajalle otteluohjelman kanssa tupeloidessa ja sen jälkeen tappioputki oli katkeamaton aina eiliseen otteluun asti mikä päättyi KK:lle 6-1! Ens kaudella kulkee.. näkis vaan. Varsinaisen liigan puolella KK nousee yhden portaan ylemmälle tasolle ensi kaudeksi sillä sarja kasidivarissa oli järkyttävän helppo.. Pari peliä meni taktiikkojen kanssa muniessa mutta muuten HT kujeet alkavat avautua "uusio-hämäläisellekin".

Tsekkasin videolta Jimi Tenorin keikan minkä TV2 ulosti viime sunnuntaina. Hohhoijaa, välillä sitä miettii mitä varten ohjelmia tehdään tai esitetään tai kuka loppujen lopuksi on menettänyt arvostelukykynsä: katsoja, artisti vai tuottaja? Olen nähnyt Tenorin livenä pariin otteeseen ja meininki on silloin ollut aivan toinen. Kakkosen Tavastia-taltioinnissa Tenor kikkaili soolona ja kieltämättä melekosta hapuilua tuo oli.. Jimi ei tainnut itsekään olla kovin innostunut eikä todellakaan saanut yleisöä mukaansa. Laulu oli kuin kiimaisen kollin jonka häntä on rotanloukussa, kääk. Olihan siinä hetkensä mut, mut.. Jotain viitisen vuotta sitten YO-talolla Tenor esiintyi orgaanisemmin ison kokoonpanon kanssa, se oli cool! Tais olla muutenkin cool ehtoo tuolloin kun Tenorin puoliso Nicole Willis lauloi tummansinisessä craft-lämpökerrastossa :)

Rotterissa juostaan sunnuntaina mara. Keniasta kantautuneiden huhujen mukaan kovakuntoinen Francis Kirwa himoitsee Holmenin päänahan lisäksi suomalaisittain kovaa tulosta, n. 2.10 aikaa.. no mutta, sehän olisi samalla Suomen ennätys! Olishan se jo aikakin..

Ei kommentteja: