maanantai 24. huhtikuuta 2006

Karhu ja Pyynikki juostu

Karhun & Pyynikin tulokset.

Noin 130 joukkuetta starttasi Raumalt ja Eurajoelt kohti Porrii viimme lavvantaina. Jo ennakkoon oli selvää että miesten viestin paremmuudesta kilvoittelevat Turun Urheiluliitto ja Teivo Stayers. Nämä kaksi porhalsivatkin yhtämatkaa neljä ensimmäistä osuutta kunnes Teivon Mäkisen Ripatti sai viidennellä osuudella hieman eroa Turun viestinviejään Jori Virtaan. Kuudennen osuuden ylämäkipätkälle oli ennakkoon laskettu että potentiaalista eroa voisi tulla lisää kun Syrjälä viilettäisi kohti Hangassuon kaatopaikan risteystä. Yllättäen Nokian gurun Hemmilän (joka itse juoksi eilen Lontoossa 3tunnin jäniksenä) valmentama Andreas Backman ei suostunutkaan jäämään, vaan päinvastoin kuroi eroa kiinni.. Ankkuripätkällä olikin jännäämistä koska Mattilan Pasi saisi Leskisen kines. Kuusi kilsaa siihen meni ja reilusti Anttia iäkkäämpi Pasma pyyhälsi ohi ja karkuun. Ei huono viesti, vaikka joukkueita olisi saanut toki olla enemmänkin kilpasarjassa. No, päällekkäisyyksiä sattui harvinaisen paljon juuri ko. viikonlopulle. Naisten viesti oli kirkasta TuUl leidien dominointia.

Ensi vuonna onkin jälleen juhlaviesti kun Karhua juostaan 30. kerran!


Nurmen Jussi keulissa, TuUl Luoto ja Teuvojen Saava, Sjundeån Habbo jne. peesaa.

TuUl ja TeSt rinta rinnan ekasta vaihdosta aina viidenteen osuuteen.

Vanhoja mestareitakin näkyi, Hännisen Harri.

Teppo pipa päässä, takana Hemmilän valmentama Andreas Backman ottaa kiinni..

Pasma saavutti Antin kolmisen kilsaa ennen maalia..

Pyynikki-juoksu meni myös aika pitkälti käsikirjoituksen mukaan. Utriaisen Jussi piti alusta alkaen sellaista kyytiä että heikommat hyytyivät viimeistään Tahmelanmäessä. Viimeinen niitti kahdelle sinnikkäimmälle tuli näkötornilta laskeuduttaessa Jussin rennon pyörivän askeleen jouduttaessa miehen karkumatkalla. Vauhti oli kovaa voittoajan painuessa alle puolen tunnin. Sen huomasi myös väsyneistä ilmeistä kun uskaliaimmat kärjen mukaan lähteneet jermut kiipesivät Pyynikin kesäteatterilta askeleen painaessa. Naisten nopein oli Ukrainan tyttö, Annugga oli kolmas. Hauska ja vilkas viikonloppu tosiaan kun vielä Terhin siskokin poikkesi kylään ja Saarisen Esaa tuli moikattua..


Miesten kärki alkutaipaleella.

Naisten keula.

Skyttä ja Sanna Pynsän maisemissa.

Jussi ratkaisi näkötornilta laskeuduttaessa.

Jussi laskettelee.

Sanna.

Vaitsa iskee puun takaa.

Jaska Jyrää.

Hampurissa ja Lontoossa jyrättiin myös kovaa. Oravamäen Maijalta erinomainen juoksu 2.35:37, Loistavaa! Jätkillä vissiin tuskaisempi reissu? No, Toho Hampurissa alle 2.21 ja Keron Jaska samoin Lontoossa. Gebre juoksee Amsterissa taas maraa syssyllä.

Oregonissa juostiin myös kohtuu hyvin kestomatkoja..

Kaikki kuvat eivät välttämättä kerralla lataudu suoraan tähän sivulle teknischten ongelmien takia, mutta näpy kuvan päälle tekee sen tai katso kuvat täältä.

Ei kommentteja: