maanantai 3. huhtikuuta 2006

Vamos Los Haminas

SM-puolikas juostaan tulevana viikonloppuna Haminassa. Naisten kisasta näyttää osallistujaluettelon perusteella tulevan toshi mielenkiintoinen. Annugga ja Maija saavat haastajikseen Johanna Lehtisen, Hampuriin Maijan kanssa suuntavat Byskatan ja Tuomisen, hyvää kisakuntoa osoittaneet Sannan, Kykyrin ja Jantusen sekä suunnistajana paremmin tunnetun mutta maastossa raastavan kovaa jyräävän Kaupin!

Miesten starttiin teuvoista lähtee vain Juna.. No, Vesa pelastanee kestävyysjuoksun erikoisseuran maineen :) Muuten kärki on kait aikas selkee: Vesa, Toho ja Jussi.. Yllätyksille olis tilaus.. Joo, taidanpa lähtee Haminaan turistiksi josko sais onnettomalla pokkarilla muutaman onnistuneen foton. Raastoon Ste oli saanut kelpo otokset Tulppaanista, ehkä lisää tulevaisuudessa, toivon ma?

MM-maastojen kuvia..

Huiman nopean Berliinin puolikkaan kommentteja.

Iso-V kävi hölkkäämässä puolikkaan Malagassa, Silas Sang juoksi liki 20minsaa kovemmin 60:56.

Nämä miehet juoksevat seuraavaksi täällä.

Raastossa Mauri "Nandi" Myllymäen haastattelu:
"Näiden tummien juoksijoiden juoksun mieletön helppous, tämä gasellinomaisuus, siinä on jotain mystistä. Kun heitä näkee verryttelemässä, hotellin aulassa ja muualla kisapaikoilla, niin siitä jo melkein voi sanoa, että muilla tulee olemaan illalla vaikeaa."

Led Zeppelin: Presence
New Order: True Faith

Ei kommentteja: