tiistai 23. tammikuuta 2007

Latua ärkele

Eilen hiihtelin Kaupissa. Niihaman latu oli paikoin jäinen mutta hyvin sitä pysty ainakin majalle asti lykkimään. Futiskentällä oli puolestaan ankara lumetus käynnissä. Tykit vaan lauloi ja lunta olikin sitten silmät ja korvat täynnä. Oli sinne lyhyt ja vauhdikas latukin ajettu. Ei siinä tosin hirveän viihdyttävää ollut sivakoida kun tuntui koko ajan olevan jonkun jaloissa. Onneksi juoksussa ei ole moista ongelmaa vaan kapeimmillakin poluilla voi hitaammat ohittaa ilman turhia otsan kurtistamisia. Aamulla tunnin puntti ja ehtoolla messuhalliin jaloittelemaan.. varpaisillaan vain, silleen hissukseen.

Zurichin Weltklasse uudistuu, niin itse Letzigrundin stadion kuin koko kisakonsepti. Äärimmäisen tervetullut muutos on poistaa jänisjuoksut, näin nähtäneen enemmän jännittäviä taistoja..

“We would like to stage attractive competitions and breathtaking duels, which you rarely see in record races. In order to promote tough competitions further, Weltklasse Zürich will not include any pacemakers in the races in future.” (www.iaaf.org)

Colin Jackson briteistä: 'Our athletes are not even taught the basics'.

Alan Webb palaa mailille.

Ei kommentteja: