sunnuntai 14. tammikuuta 2007

Puolikasta

Mårten Boström voitti P.F. Chang's Rock 'N' Roll Arizona puolimaratonin kauden kotimaisella kärkiajalla Phoenixin Tempessa Yhdysvalloissa ajalla 66:32.

Jussi Utriainen tuskaili jalastaan poispoljetun tossunsa kanssa Egmondin puolimaratonilla Alankomaissa, hän sijoittui ajalla 71:11 sijalle 40. Anssi Raittila oli 45. ajalla 72:26.

Ensi viikonvaihteessa Utriaisella kuten myös Sanna Kullbergilla on kannettavana Suomi-paidan tuomat paineet The Greatest Race On Earth-kisasarjan osakilpailussa Mumbain maratonilla, Tsemppiä!

Ryan Hall puolestaan pisteli Houstonissa jenkkien mestaruuspuolikkaalla Pohjois-Amerikan ennätyksen 59:43 täysin soolona! Video juoksusta ja haastatteluita mm. Ryanin valmentaja Terrence Mahone. (www.flocasts.com)