perjantai 26. tammikuuta 2007

Sukuvika on se kun suksi ei luista

Keskiviikkona satoi hieman lunta ja suuntasinkin intoa piukassa laduille. Uusi lumi teki aloittelevalle hiihtäjälle kuitenkin tepposet eivätkä sukset tuntuneet pitävän lainkaan. No, vauhdissa lisää pikapitoa pohjiin ja eiku menoks. Ööö, eipä sit mentykään, kun sukset eivät luistaneet enää pätkääkään. Pikapito jäätyi suksenpohjaan.. Täyskäännös ja paluu nöyränä kotiin.

Ensiapuna Arska ystävällisesti poisti pohjista jäätyneet kököt ja laittoipa tilalle vielä uudet pohjavoiteetkin, tattista vaan vielä. Eilinen meni puntilla ja messuhallissa tassutellessa. Oli siellä taas monenmoista jyrää kiertämässä rataa ja tietenkin Kake kellottamassa. Huolestuneena laitoin merkille viime kesän arvokisakymmenottelijan heikon juoksukunnon. Näin kai voi päätellä jos nelosen veto ottaa niin koville että joutuu minuuttikaupalla makaamaan reporankana puoleksi vielä sisäradan puolella.. ehkä se ei vaan pystynyt? (wanha:-) Tänään vois tsekata latuja uudemman kerran. Lunta on ainakin luvattu.


Terhin synttärit on tänäpä, onnea!

Bostonissa tasokkaat hallikisat lauantaina.

Abdi Abdirahman (www.letsrun.com).

Puolikkaalla hämmästyttävän ajan 59:43 pinkonut Ryan Hall juoksee debyyttimaransa Lontoossa.

Joona Laukka harjoittelee maratonille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oottako työ leipureita, vai mitenkä pyörähtää tommonen kakku joka pileisiin? Mitä toi kuorrutus on?

moguli kirjoitti...

Ei kakun leipominen kovin vaikeata ole :) Kaiken lisäksi tavallinen täytekakku ei lihota samalla tavalla kuin kaupasta ostetut leivokset ym. kun ei siinä kakkupohjassa käytetä lainkaan rasvaa. Sokeriakin voi korvata keinotekoisella makeutusaineella mutta kun tarpeeksi liikkuu niin ei tarvi moisestakaan huolehtia.. Täytteeksi marjoja, hilloa, vähärasvaista maitorahkaa ja kevytkermasta tehtyä vaahtoa, a'vot ja maistuu ainakin meikäläiselle. Päällinen on kaulittua marsipaania. Siitä saa näppärästi väännettyä haluttaessa vaikka minkänäköstä käkkyrää. Tomusokerilla voi myös "tomuttaa" erilaisia kuvioita jos semmosesta tykkää.