perjantai 2. helmikuuta 2007

Mahti-lukko

Käytiin sitten eilen Hesas, tai Stadis kuten paikalliset sanoo.. Kangas tutki muljahtaneen nilkan ja kertoi siinä olevan järeä toimintahäiriö eli ns. mahti-lukko. Ensin hän näytti miten jalka ei nykyisessä tilassaan toimi kuten normaalisti pitäisi. Sitten pyydettiin apuvoimia paikalle ja vedettiin nilkka pienen maanittelun jälkeen oikeille jengoille. Apuria tarvittiin vain jalan stabiloimiseen sillä nilkan manipulaatiossa ei ole kyse voimasta. Käsittelyn jälkeen sain kädestä pitäen todeta nilkan liikkuvan ja taipuvan kuin uusi. Aika welho mieheksi! Kotiläksyksi kuntoutusohjeet joita noudattamalla nilkan ympäristöä pitäisi voimistaa. Jälleen kerran sain kuulla luvun 30 olevan hyvä ensiavussa josse tarkoittaa sekuntteja, ei minuutteja. Siis muistakaa pienet lapsukaiset pipin sattuessa laittaa sitä jäätä kipupaikkaan välittömästi eikä vasta illalla ennen nukkumaan menoa :)

Takastulomatkalla poikettiin Sannan ja Peterin uudessa asunnossa joka sijaitsee mukavasti lähellä lenkkipolkuja Keskuspuiston reunalla. Siitä sitä kelpaa ponkaista reeneihin ja kohti uusia haasteita, vielä kerran Onnea uuteen kotiin!

Huomenna jatkuu Teivo cup.

Juoksija-lehden kolumnistina aloittava suunnistuksen SM-, EM- ja maailmanmestari Jani Lakanen valoittaa harjoitteluaan Etelä-Afrikan leirillä.

100. Millrose hallikisat Nykin Madison Square Gardenissa tänään, mm. Wanamaker mile (Webb, Mottram, Lagat ja Heshko) ja seipäässä Yelena Isinbayeva..

Mårten Boström juossee halli-kolmosen huomenna Jenkeissä ja Suvi Myllymäki kasin Prahassa..

Entinen työkaveri lähti kiertämään maailmaa.

Ei kommentteja: