torstai 15. helmikuuta 2007

Niin no..

Vaikka nilkassa liikelaajuus onkin pysynyt aika hyvin ennallaan niin nivelessä tuntuu edelleen inhasti. Tässä on oikeastaan kaksi tietä: joko yrittää juosta kivun läpi kunnes se on lopullisesti kunnossa/romuna, tai olla sitten kokonaan juoksemati. Taiteilu siinä välissä on kyl niin vimosen päälle turhauttavaa että se on melkein joko tai..

No, ostinpa sit käytetyn digijärkkärin, Nikon D70s:n. Sitä tässä on viime ajat yritetty opetella käyttämään. Hyvää opastusta on tullut Rintalalta ja vinkkejä myös Turun puolest Ste:ltä, kiitosta vaan. Sain viimein hommattua myös sen teletsuumin (80-200/f2.8) jonka avulla urheilukuvaus helpottunee.. Onnistumiset on edelleen kuitenkin kuvaajasta kiinni :)

Rovaniemen Olavi Peura on hyvässä vauhdissa Espanjassa. Kaksi puolikasta alla ja viisvitosten SE on parantunut molemmilla kerroilla: Santa Polassa 1.16:11 ja Orihuelassa 1.15:56, onnittelut!

Puolikkaalla ME:n vasta juossut Samuel Wanjiru mielii Mombasan MM-maastoihin. Kantona kaskessa saattaa olla Kenian maastokarsinnat, joissa tasoa löytyy aina sen verran että huonon päivän osuessa kohdalle jopa ME-mies voi pudota joukkueesta.

Aiemmin uutisoidusta poiketen Sonia O'Sullivan ei lopeta uraansa kuin seinään vaan kilpailee jatkossa vain yhä harvemmin.

Ens viikonloppuna kisaillaan SM-halleissa Rovaniemellä.

Keemin virtuaalitaistelu tossuista. (rc.eeme.li)

Paula Radcliffe ja Isla.

the Good, the Bad and the Queen : Kingdom of Doom

Ei kommentteja: