maanantai 28. toukokuuta 2007

Kuvia PM-kympiltä

PM 10 000m

Autolux : Turnstile Blues

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia jälleen kerran, kiitos! Kiitos Mogulille myös "armollisuudesta" allekirjoittanutta kohtaan, sillä pahimmat hyytymis-otokset päätyvät ilmeisesti sensuuriin eivätkä tule julkaistuiksi ;). Terkuin, Sanna

moguli kirjoitti...

Kiitos Sanna. Äläs ny. Kyllähän se keli oli raaka ja kaikki siellä hyytyivät enemmän tai vähemmän, sehän on selvä. Juoksuhomman jujuhan on että lyhyemmällä matkalla iskee Lauri Laktaatti ja pidemmällä Veijo Väsy eli aina tulee tasapuolisesti selkään :)

Joo ja jos joku joskus kokee, olkoon syy sitten mikä tahansa, että nyt on huono otos ja haluaa kuvansa pois, niin ilmotusta mulle ja homma hoituu, no problemos.

Niin ja olen myös huomannut että toi galleria-softa jotenkin latistaa kuvien sävyjä.. Kuvia voi siis ihan vapaasti ladata omaan käyttöön omalle koneelle oikean puolen valikosta jolloin sävytkin toistuvat kuten pitääkin, ite kuva ei välttämättä siitä paremmaksi muutu :) Joo ja noi on sen verran huonolaatuisia resoluution suhteen ettei niitä oikein voine käyttää painotuotteisiin tms, eli jos on tarvetta semmoseen käyttöön niin aina voi ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen. Kaupalliseen ym. käyttöön pitää luonnollisesti kysyä lupa.