torstai 3. toukokuuta 2007

Nummia

Kevät senkun etenee ja juoksijat vetreytyvät kohoavan lämmön myötä. Mikäs siinä vetreytyessä, kun on missä kirmata.. Sillä viikonloppuna on jopa kotimaan hölkkäkisoista runsaudenpulaa. Pelkästään Juoksija-lehden kalenteri ehdottaa hulppeasti 25 eri tapahtumaa, tuskin siinäkään ovat kaikki mahdolliset.. Ahkerimmat himokilpailijat kiertävätkin vähintään pari kisaa, elleivät useampaa.

Tuolla alla muutama kuva eteläisestä Englannista, Eastbournesta. Loistava paikka juoksijalle hyödynnettäväksi vaikkapa talvikauden harjoitteluun. Lampaiden kovaksi polkemaa nummea meinaa riittää silmänkantamattomiin ja ilmasto on varsin suotuisa jatkuvaan jyräämiseen.

Eastbourne

Lontoon tuliaisina oli myös repullinen levyjä, yllätys :) Back to Mine-kokoelmat ovat aivan loistavia putkeenmiksattuja teemakokonaisuuksia. Ennestään hyllystä löytyivät Faithlessin, Morcheeban ja Everything but the Girlin valintoja. Nyt siis myös Adam Freeland ja tuorein Röyksopp, varsin funkia. Toki muutakin tuli ostettua mm. NIN:n lämppärinä toimineen Ladytronin tuotantoa, kuten myös se vuosi nolla. Alkuun kaupungin levyvalikoimiin syventymistä häiritsi eräässä liikkeessä samaan aikaan nimmareita ja viimeisintä sinkkua jakaneet Lost Prophets. Kummaa sakkia kun vetivät kirkuvia teiniplikkoja putiikin täyteen, vaihdoin toisaalle..

Ei kommentteja: