torstai 31. toukokuuta 2007

Toukokuun kisat Eläintarha

Joitakin kentän laidalta kantautuneita tuloksia, jotka luultavasti muistan väärin..

M 3000m
1. Jukka Keskisalo 8.06:79 oe
2. Jussi Utriainen 8.11
3. Henri Manninen 8.22 oe
...
Tommi Karra 8.33
...
Andreas Backman 8.57 oe

N 3000m
1. Saara Pekkarinen 9.55 oe
2. Janni Syrjälä 10.03 oe
3. Sanni Klemelä 10.10 oe


SM-maastoissa nelkun voittanut Keskisalo avasi ratakautensa Eltsussa.

Miesten kolmosella Riku Marttinen juoksi 8.45. Kuuleman mukaan Rikun piti juosta alunperin 800m, mutta jälki-ilmoittautuneena hänet sijoitettiin B-erään. Marttinen (enari 1.51:12) yritti kuitenkin startata A-erässä, mutta poistettiin ylituomarin käskystä radalta. Sisuuntunut Marttinen nähtiin sitten kolmosella... Jyrkkä meininki...

Tulokset

Joo hermot meni meikäläiselläkin. Kun taannoin kävin Oravan vastaanotolla näyttämässä kinttua, tarkentui diagnoosi edelleen. Sen lisäksi että nilkasta menivät nivelsiteet oli pohje- ja sääriluun välinen nivelsidekin kokenut kovia, siis eräänlainen syndesmoosi-vamma. Kaikkine vaurioineen nilkka on nyt "parantuessaan" jäänyt löysäksi ja kipeentyy sen vuoksi edelleen. Aikani kitkuteltuani varasin lopulta leikkaussalin nilkan nivelsiteiden kiristystä varten torstaiksi 14.6.

Sunnuntaina Kuortaneella: Tero vs. Andreas.

Sain tietoa että viime kesän tetsaukset tv-sarja "Maan mitta" kuvauksissa tulevat kaiken kansan ihmeteltäväksi ensi syksynä kolmena perättäisenä keskiviikkona 31. lokakuuta lähtien klo. 21.00 TV2:lla.

Outolintu

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä päätös!

Jorma "Jomppe" Ronkainen kirjoitti...

Nivelsiteet kuntoon ja kuntoutus käyntiin siis!

-gs

moguli kirjoitti...

Kieltämättä melkoista nimismiehen kiharaa on tää kulkemani tie viime aikoina ollut. Mutta monta mutkaa on vielä katsomatta. Saapa nähdä josko sieltä viimein aukenis se kaivattu myötämäki.. Vai pahenevatko routavauriot entisestään, tahi joutuuko tässä vielä suden suuhun.. Sen aika näyttää.. No, en ainakaan huonoihin käsiin anna kinttuani. Viimeisimmässä Yleisurheilun Kuvalehdessä on juttu pituushyppääjä Petteri Laxista jonka nilkan Orava taikoi hyppykuntoon. Laxilla olivat katkenneet nilkan kaikki nivelsiteet.. Alkavana suvena Laxin tavoite on ylittää kahdeksan metriä, mikä on valmentaja isä-Laxin ja pituushyppyjen lajivalmentaja Juhani Evilänkin mukaan on aivan mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ainakin asenne kohdallaan paranemisen suhteen. Itellä ollu vammoja myös ja täytyypi sanoa, että ei kauheen helppoa säilyttää tollasta asennetta!

moguli kirjoitti...

Kyllä niitä ketutuksen hetkiä välillä tulee mutta asioiden hartaampi märehtiminen on hukkaan heitettyä energiaa ja täten pois jostain muusta kenties tärkeämmästä jutusta. Ainoa mihin voi vaikuttaa on tuleva, joten fokus sinne.

Anonyymi kirjoitti...

Joo.. itellekin on kirkastunut, että juoksu ei saa olla se tärkein juttu elämässä vaan siitä pitää saada fiiliksiä kaikkeen muuhun ja sitä kautta juoksukin sujuu paremmin.