sunnuntai 2. joulukuuta 2007

Gummisaappaat vuotaa

Näin täällä haitekkin kehdossa homma hoituu...

Nokian kaupunki "tiedottaa" (Asia on kaupungin taholta kuten arvelinkin, tiedotusluontoinen. Missä on se selkä jonka takana kaikki lymyilevät?)

Nokia tyri tiedottamisen vesiasiassa

Nokian vedessä ulostebakteereita

Nokian vesijohtoveden keittokehotus jatkuu ainakin viikon, 40 henkeä joutui tiputukseen

Kantaa ottavaa valokuvausta

Ensiksi pitää ihmetellä miten moinen voi tapahtua ja mikä paska saa ihmiset näin sairaiksi? Näihin saadaan varmaan vastauksia ensi viikolla, kunhan bakteeriviljelyt valmistuvat.. Toiseksi miten tiedotus voi olla Suomessa näin surkeata? Itse kuulin huhupuheita perjantaina työpaikalla mutta varmistuksen sain vasta seuraavan päivän Aamulehdestä. Entä ne joille ei tule sanomalehteä ja ovat syystä tai toisesta internjetin tavoittamattomissa?

Kaiken lisäksi aluksi ohjeistettu veden kiehautus ei riittänyt vaan sitä litkua olisi pitänyt keittää ainakin viisi minuuttia. Tätä veroa maksetaan täälläkin.. Tosiaan parempi puolisko kävi tiputuksessa ja itellä on hieman lämpöä päällä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voihan paska! Kirjaimellisesti.

Ihan älytön homma kokonaisuudessaan, mutta toivottavasti ette joudu kovin pitkään kärsimään ja vointi paranisi pian.

Jorma "Jomppe" Ronkainen kirjoitti...

Todella ikävä juttu!

Pikaiset paranemiset teille kummallekin!

-gs

moguli kirjoitti...

On täällä olotilat jo huomattavasti kohentuneet eilisestä. Viime yö meni vielä reilussa kuumeessa pyöriessä mutta nyt alkaa ruokakin uppoomaan, eli pian ollaan terveiden kirjoissa.

Tämän päivän uutisoinnista olen ymmärtänyt että on täällä Nokiallakin tämmöisille poikkeustiloille omat toimintaohjeensa ja jopa koneistonsa jota käyttämällä tiedotus saataisiin vaikka paikallisesti YLE:n tv-kanaville ym. Tämä olisi tietenkin tiennyt suurta, osin julkistakin, rumbaa mutta niinhän siinä nyt kävi joka tapauksessa!

Jostain syystä kukaan ei vain uskaltanut ottaa vastuuta ja sitä ratkaisevaa askelta joka olisi pistänyt ison pyörän pyörimään.. Johtaminen kriisitilanteissa vaatii nopeita päätöksiä, niitä ei täällä Hämeessä osata tehdä. MOT.