maanantai 3. joulukuuta 2007

Shit happens

Lisää paskaa housuun

Tampereen poliisi ryhtyy tutkimaan Nokian vesisotkuja

Laiton yhdysputki pilasi nokialaisten juomaveden

Ainakin tuhat sairastunut pilaantuneesta vedestä Nokialla

Nokian Koskenmäen koulusta yli puolet oppilaista pois

Että piti tämäkin päivä nähdä että olen jostain asiasta samaa mieltä Aamulehden Vesa Laitisen kanssa :) Ylimielisyys kävi kalliiksi

Hyvästä maksaa vaikka pöntöllä istuen

Yksi Suomen kaikkien aikojen lupaavimmista pyöräilijöistä on kuluneen vuoden kärsinyt kaikenlaisista vaivoista. Nyt Jukka Vastaranta polkee harmaissa :)

Jänis voitti Singaporen maratonin. Suomen Minna Kainlauri juoksi kelpo ajan 3.08:24. Kokonaiskisassa Suomen joukkue on tällä hetkellä neljäntenä. Ruotsin Said Regragui oli kymmenes 2.20:38.

Haile pinkoi Hollannissa reittienkan arvoisesti. Joku libyalainen jäi vain pari askelta..

Sammy Wanjiru juoksi 2.06:39 maratondebyytissään, kuvia.

Milanon maran tulokset. (Raittila 2.28.32 & Haldin 2.28.59 & Seppälä 2.31:49)

Täysi panostus juoksuun

Ste jyräsi jälleen.

2 kommenttia:

Jorma "Jomppe" Ronkainen kirjoitti...

Kova debyytti Wanjirulta! Khannouchi veti aikoinaan 2.07.10 debyytissään ja oli silloin kautta aikojen nopein debyytti. Haile veti Lontoossa 2002 vielä kovempaa, joten Wanjirun aika toiseksi paras debyytti?

-gs

moguli kirjoitti...

Hailen eka mara on juostu 1988 Addis Abebassa ja loppuaika oli hänen kirjansa mukaan 2.48 joten Lontoon kisasta ei varsinaisesti voida puhua debyytistä.. Jos siis lähdetään hiuksia halkomaan :) Tilastopajan mukaan Evans Rutton debyyttiaika tuolla kuninkuusmatkalla oli 2.05:50 -03. Tuokaan tietokanta ei ole kaikilta osin täydellinen joten Wanjirun aika voi olla jopa se nopein?!?