tiistai 18. joulukuuta 2007

Päivä on nuori

Poliisi selvittää kahden naisen kuolinsyytä Nokialla
Nokian putki ei ollut piirustuksissa

Nokialaisia ei tarvitse vältellä vatsataudin pelossa

Nokian syntipukki
Nokian kaupunginjohtaja muisti väärin

Taas on jäänyt pari lenkkiä väliin. Viime viikon lopulla piä oli sen verran kipeä ja silmiin sattui niitä liikuttaessa etten kehdannut baanalle vääntäytyä siinä määrin mitä olisin halunnut. Kait sitä on sitten kärsitty myös adeno-viruksesta, joka aiheuttaa mm. silmätulehdusta. Villi arvaushan tuokin vain on kun virus-testejä ei tehdä tavallisille ihmisille. Ovat kuulemma sen verran kalliita ja tulosten saaminen kestää viikon..

Nokian vesijohtovettä emme edelleenkään käytä sisäisesti nautittuna emmekä juuri ulkoisestikaan, sen verran kloorista se on. Kaiken lisäksi vedentulo katkeaa huomisesta lähtien kolmeksi päiväksi kokonaan asuinalueellamme tehtävän putkiston puhdistuksen vuoksi. Onneksi reippaiden solttupoikien vedenjakelupiste on nurkan takana josta sitä vettä saa sitten roudata kanistereissa. Hirveetä läträämistähän tämä on mutta minkäs teet :) Joissain päin maailmaa tämäkin on ihan arkipäivää, joten ei pidä hirveästi valittaa. Ehkä olemme täällä länsimaissa tottuneet liian hyvälle? Ainakin tämä opettaa sen että puhdas vesi ei ole aina itsestäänselvyys.

Raaston lukijoiden Vuoden Urheilija 2007 -äänestyksen tulokset. Tänään sitten viisaiden urheilutoimittajien valinnat telkkarissa. Mielenkiintoinen lista tämäkin: The 10 Best Moments for U.S. Distance Running in 2007.

Unohtui muuten mainita noiden am. vuosilistausten yhteydessä vekkulit kävelijämme Kinnunen ja Kempas. Heidän sisunnäytteensä MM-Osakassa antoi positiivisen tulevaisuuden kuvan hieman ehkä varjossa olleesta lajista.

Wanjiru, Kenya’s next marathon great?

Raappana tuo valoa tähän synkkyyteen :)

Ei kommentteja: