torstai 6. joulukuuta 2007

Paskahuumoria

Nauruhan pidentää ikää, sanotaan. Niinpä onkin ollut "terveellistä" lukea Aamulehden keskustelupalstan Nokian juomavesi-osiota, ehdottomasti vuoden parasta viihdettä :)

Tässä muutama valittu kommentti:

Nokinäätä on tiettävästi kuollut sukupuuttoon, joten jo olisi aika vaihtaa kaupungin tunnuksia sellaisiksi, joista jokainen kaupungin tunnistaa. Ehdotukseni vaakunaksi: Ruskealle pohjalle insuliiniruisku ja vessanpytty.

Toivottavasti nykyinen tiedottaja miettii jossain, että uskaltasko tehdä jotain vai turahtaako taas housuun.

Lähettelin tuossa päiväsällä avoimen työhakemuksen Nokian vesilaitokselle: "Teillä, kun kaiketi kohtapuoliin vapautuu päällikkö- ja johtajatason virkoja, niin pyydän, että otatte minut huomioon valitessanne näihin vapautuviin virkoihin...."

Me otimme vaarin kaupunkin vinkeistä ja keitimme kattilallisen kusivettä, mutta kakkapökäleitten tilalle laitoimme oikeita nakkipökäleitä,sopan valmistuttua söimme sitä suurella mielihalulla monta lautasellista,jonka jälkeen löysimme housuistamme oikein suuren määrään kakkapökäleitä,ja vieläkin tulee...Näin mekin olemme nyt oppineet kierrättämään tavaraa !

Onko vielä terveitä ? On. Yks putkimies Koskenmäessä. Miksiköhän?

Nokian Uutisista ilmoitettiin ettei Nokian Uutiset näin pienistä kirjoita...(täähän on ihan joka päiväistä että 400000 litraa jätevettä on meidän juomaveden seassa...)

Saastunut vesi seisottaa Nokian Panimoa: ne Nokian Panimon tuotteet maistu tekniselle vedelle jo ennestäänkin.. Jos Panimon kaljoja on päässyt myyntiin,niin ei ne ainakaan kuseta niin paljon kuin ennen...

Nokian Teknisellä vedellä saat ylimääräiset nesteet poistumaan kehostasi. Enää ei tarvita kalliita nesteenpoistojuomia - pelkkä Nokian Tekninen riittää - jäteveden hinnalla! Menisköhän TV-Shopissa hyvin kaupax

Nokian kaupungin itsenäisyyspäivävastaanotto Kerholassa klo 18. Tervetuloa kaikki kaupunkilaiset! Pukuetiketti: Päälle smokki tai frakki. Alle: Imukykyinen vaippa

Yritimme kyllä ottaa koiramme jätöksen ohjeen mukaan pusssin mutta se ei oikien onnistunut kun ei pysyny koossa.

Nokialla talousveden laadun mittari on ilmeisesti terveyskeskuksen potilasjonon pituus? Eihän asukkaiden ilmoituksia likavedestä otettu todesta ennen kuin terkkarissa oli tupa täynnä sairastuneita.

On mennyt vihreys ja säästäminen huippuunsa kun paskavesi kierrätetään.

Verde kävi taas kuvaamassa..

Johanna Lehtisen haastattelu. (www.juoksija-lehti.fi)

Ei kommentteja: